«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Με κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία Μαρίας Δημάδη  ολοκληρώθηκαν  οι εκδηλώσεις για την  απελευθέρωση του Αγρινίου
(11η  Ιουνίου 1821).
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με  έπαρση της  σημαίας στην πλατεία Μαρίας Δημάδη και...
  τέλεση της επίσημης δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο εκπαιδευτικός Σπύρος Αδάμης.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου,τους Βουλευτές Γ.Βαρεμένο και Θ.Μωραίτη , τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Ν.Φαρμάκη,  εκπροσώπους των Αστυνομικών και Στρατιωτικών Αρχών, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων,  συλλόγους  και φορείς της πόλης.
 ΟΔήμαρχος ΑγρινίουΓιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στο συμβολισμό της σημερινής ημέρας επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Η 11η Ιουνίου 1821  υπενθυμίζει  σε όλους το εθνικό μας χρέος. Η ηρωική πράξη των προγόνων μας αποτελεί αναμφίβολα  σημαντικό εθνικό κεφάλαιο με πολλαπλή συμβολική αξία. Κυρίως όμως μας υπενθυμίζει ότι οι λαοί οι οποίοι  διεκδικούν  και δεν σκύβουν το κεφάλι κερδίζουν την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία τους. Οφείλουμε τιμή στους υπερήφανους προγόνους μας».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΕΠ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ενημερώνονται οι πολίτες ότι,  τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών  στον Δήμο Αγρινίου, θα λειτουργούν από Δευτέρα – Παρασκευή από τις 7.30 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.
Η εξυπηρέτηση θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας χωρίς προσυνεννόηση ενώ θα τηρείται η ελάχιστη απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των υπαλλήλων και μεταξύ  υπαλλήλων και πολιτών.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ