«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Κινηματογραφική ταινία με γυρίσματα και στο Αγρίνιο ζητά την στηριξή σας

"Ο Πηλός και η Κοπέλα" είναι μια κοινωνική, δραματική ταινία, με κεντρικό θέμα της τις αξίες της οικογένειας και της αγάπης, και τον ρόλο που παίζει η τέχνη ανάμεσα στα δύο.
Ένα φιλόδοξο κινηματογραφικό εγχείρημα με την συμμετοχή επαγγελματιών από πολλές διαφορετικές χώρες. Ο ενορχηστρωτής της ιδέας, σκηνοθέτης Γιώργος Λουριδάς αρέσκεται στο να δουλεύει με ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων, και αυτό το project δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση...

Διευθύντρια φωτογραφίας θα είναι η LizetteAraceliVargas από το Μεξικό και μοντέρ ο VictorGilRibes από την Ισπανία.
Την φωτογραφία της ταινίας θα αναλάβει η Αρετή Κάτσουλα.
Η μουσική υπόκρουση του trailer ανήκει σε εκτέλεση Bach από τον έλληνα πιανίστα Χρήστο Ντανάκα.
Και η μικρότερη οικονομική στήριξη είναι πολύ σημαντική!
Το cast θα αποτελείται από επαγγελματίες, ντόπιους αλλά και ξένους ηθοποιούς.
Από τα πρώτα επιβεβαιωμένα ονόματα είναι ο Γάλλος ηθοποιός ElyesDorbo, που έχει ξανασυνεργαστεί με τον σκηνοθέτη στην πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία "Η Σύντροφος των Νεκρών" ("LaCompagne Des Morts").
Η εν λόγω ταινία προσφάτως βραβεύτηκε και με το βραβείο "Καλύτερης Ταινίας" από το PinnacleFilm Awards και το Prisma Awards Festival της Ρώμης.

ΥΓ
Η κινηματογραφική ομάδα του Γιώργου Λουριδά στο Αγρίνιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή εν μέσω γυρισμάτων για την ταινία"Βρες Τα Φτερά Σου" (Δείτε την σχετική σελίδα στο Facebook). Η ταινία θα κυκλοφορήσει μες το καλοκαίρι. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα. 




Κωνσταντίνος Σαμψών