«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Εμείς που υπογράφουμε τούτο το κείμενο, μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, μετά τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν στο σύλλογο που μαθηματικά τον οδηγούν στην διαλυση, αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε και να προτείνουμε τα παρακάτω:

Το έκπτωτο ΔΣ του συλλόγου ( αυτό που απέμεινε), και  που έχει και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το κατάντημά του, να πάρει μια τελευταία απόφαση ευθύνης, πρίν αποχωρήσει οριστικά, και να συγκαλέσει ΑΜΕΣΑ Γενική Συνέλευση των μελών, με θέμα την εξεύρεση τρόπου συνέχισης της λειτουργίας του συλλόγου και ΕΚΛΟΓΕΣ για ανάδειξη νέου ΔΣ.
Εάν δεν το πράξουν, θα πάρουν ολόκληρη την ευθύνη για οτι συμβεί παραπέρα...


Είναι πεπήθησή μας πως o ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΔΟΞΑΣ, έχει σοβαρό λόγο ύπαρξης και μπορεί να προσφέρει σημαντικό έργο στους τομείς αθλητισμού και πολιτισμού (και όχι μόνο) του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχής.
Ο σύλλογος μπορεί να αποτελέσει αποφασιστικό προμαχώνα προάσπισης και ανάδειξης της ιδέας του ερασιτεχνισμού, όπως λειτουργούσε η ΔΟΞΑ σε άλλες εποχές, και να αντιπαλέψει με συνέπεια την εμπορευματοποίηση του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα.
Μπορεί επίσης, να μεταβληθεί σε μοχλό ολόπλευρης στήριξης της ΔΟΞΑΣ σε ένα αγώνα διεκδίκησης από ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ πόρων απαραίτητων για τη λειτουργία της.
Μπορεί να αναδείξει και αντιπαλέψει γενικότερα προβλήματα που βασανίζουν τη περιοχή μας, οπως της πολιτιστικής ένδοιας, της ναρκοκουλτούρας, της ανεργίας κλπ.

Θεωρούμε λοιπόν, πως όλα τα μέλη του συλλόγου πρέπει να συμμετέχουν στη προσπάθεια συνέχισης της ύπαρξης του ιστορικού αυτού συλλόγου.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ  18/06/2020
   
ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ   
ΚΑΜΖΕΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ