«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ…γράφει!!!

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ-ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΠΙΟ ΤΑΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ λαμβάνει αγωνιστική πρωτοβουλία μέσα και έξω από τον Στρατό, στοχεύοντας στην συγκέντρωση υπογραφών φαντάρων και στην ανάπτυξη κοινών αγώνων για το Μπλοκάρισμα των εχθρικών αυτών επιλογών ενάντια στην στρατευμένη νεολαία και όχι μόνο, που πήραν τη μορφή νομοσχεδίου που αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προωθεί για ψήφιση αρχές Ιανουαρίου.  Καλούμε τους φοιτητικούς συλλόγους, τα εργατικά σωματεία, κάθε συλλογικότητα του κινήματος να υιοθετήσουν το Ψήφισμα και να σταθούν αγωνιστικά στο πλευρό μας.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο» 
***

Δικαίωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ- Διαγράφεται υπό όρους το πρόστιμο ανυπότακτων, ενώ Μονιμοποιείται


Πλήρη δικαίωση των καταγγελιών του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ περί της δήθεν κατάργησης του Προστίμου Ανυποταξίας, αλλά στην πράξη τη Μονιμοποίηση του αποτελεί το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»:

“Παράθυρο στους ανυπότακτους εσωτερικού και εξωτερικού δίνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που κατατέθηκε στη Βουλή. Ειδικότερα, με τη νέα νομοθετική ρύθμιση, διαγράφεται το διοικητικό πρόστιμο των 6.000 ευρώ σε όσους καταταγούν εντός του 2016 ή εκπληρώνουν ήδη τη στρατιωτική τους θητεία. Ειδικότερα, το βασικό ευεργέτημα που παρέχει η επίμαχη διάταξη συνίσταται στη διαγραφή του διοικητικού προστίμου των 6.000 ευρώ για όσους εμπίπτουν ήδη ή υπαχθούν αργότερα στις προτεινόμενες παραγράφους. Με τη νέα νομοθετική ρύθμιση παρέχεται κίνητρο προκειμένου κάποιος που έχει καταστεί ανυπότακτος, είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού, να εξαλείψει τις συνέπειες της πράξης του, να εκπληρώσει τη στρατεύσιμη στρατιωτική του υποχρέωση και να διαγραφεί το επιβληθέν πρόστιμο.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο»
 ***

Ο Ελβετός Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων προειδοποιεί: "Έρχεται μεγάλη κοινωνική αναταραχή στην Ευρώπη"



Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ!
Το Στρατιωτικό Κατεστημένο συμβάλλει στον εκφασισμό της πολιτικής ζωής και απαιτεί την πολεμική-κατασταλτική προετοιμασία για να προστατευτούν τα προνόμια των αστικών τάξεων της Δύσης! 

Προτείνουμε μια σύγκριση μεταξύ των δηλώσεων του Ελβετού ΑΓΕΕΘΑ και του πρώην ΑΓΕΣ Μανωλά στο onalert.gr: είναι ίδιες!   
Με απολύτως ζοφερή εικόνα περιέγραψε ο Αρχηγός του ελβετικού γενικού Επιτελείου την κατάσταση στην Ευρώπη έτσι όπως αυτή θα διαμορφωθεί μέσα στο 2016 και μετά μιλώντας για κοινωνικές αναταραχές καλώντας ταυτόχρονα τους Ελβετούς πολίτες να πάρουν τα όπλα στα χέρια τους καθώς ο τρόπος ζωής τους και η ευημερία μπορεί να τεθούν εν κινδύνω!
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο»  
***

ΟΙ ΒΑΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ Χρωστάνε 1,5 δις ευρώ και ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις! Έτος 2016 στην Koλομβία των Βαλκανίων

Δείτε λοιπόν κάτι επιχειρηματίες των ΜΜΕ που κολυμπάνε στον βούρκο των θαλασσοδανείων και εξακολουθούν να υποδύονται τους καμπόσους. Μόνο στη  Κολομβία των Βαλκανίων συμβαίνουν αυτά και αλίμονο στον κάθε Ελληνα πολίτη που δεν ντρέπεται για την κατάντια της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής. 
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο»  
***

Τι ζήτησε ένας στρατιώτης από τα Ιωάννινα ,από τον Αη Βασίλη; Ένα τζάκετ!!!

ImageΟ Αη Βασίλης ελπίζουμε να πέρασε και από τα Ιωάννινα. Και να ικανοποίησε την επιθυμία και ανάγκη ενός στρατιώτη. Που δεν είναι δα και κάτι ακατόρθωτο! Ένα τζάκετ ζητά ο στρατιώτης για να βγάλει τον χειμωνα! 

Η καταγγελία στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων αποκαλύπτει τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μονάδες μας:
“Οι τεράστιες μειώσεις των δαπανών για τον ρουχισμό των φαντάρων, οδήγησε σε ένα τραγικό περιστατικό που έβαλε σε κίνδυνο συνάδελφο μας στο 625 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού των Ιωαννίνων .
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο» 


Από: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ