«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΡΟΤΕΣ Πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων την Τρίτη στη Νίκαια για συντονισμό του αγώνα (ΦΩΤΟ)

H πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων, που θα γίνει την Τρίτη 26 Γενάρη στις 13.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας και στην οποία καλεί η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, είναι ο επόμενος σταθμός που θα συμβάλει καθοριστικά στη συνέχιση, στην κορύφωση και τον πανελλαδικό συντονισμό του αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών. Για τη σύσκεψη, που έχει θέμα «Οργάνωση και πανελλαδικός συντονισμός του αγώνα», προδιαγράφεται ήδη μαζική συμμετοχή μπλόκων από όλη τη χώρα.
Οι μικρομεσαίοι αγρότες, με κεντρικό αγωνιστικό μετερίζι το μπλόκο της Νίκαιας, το ισχυρότερο σ' όλη τη χώρα, με πάνω από 2.000 τρακτέρ, κλιμακώνουν το συντονισμένο αγώνα τους, απαιτώντας...
την απόσυρση των νομοθετικών σχεδίων της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, όπως ιεραρχούνται στο πλαίσιο πάλης που αποφασίστηκε στις μαζικές συσκέψεις της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.
Ταυτόχρονα, διαμηνύουν προς την κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να ξεγελαστούν από τα ψέμματα και τα παραπλανητικά στοιχεία που αραδιάζουν οι υπουργοί της, ούτε να παρασυρθούν από τα «γλυκόλογα συμπάθειας» του πρωθυπουργού και ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα με αποφασιστικότητα και αντοχή.
Την Κυριακή περισσότεροι από 100 μαζικοί φορείς της Θεσσαλίας συμμετείχαν σε σύσκεψη - συγκέντρωση αλληλεγγύης, ενώ το μπλόκο ενισχύεται συνεχώς και αναδεικνύεται σε μεγάλο μετερίζι του αγώνα που δίνουν οι μικρομεσαίοι αγρότες για την επιβίωσή τους (Δείτε εδώ). 
Συνεχίζονται τα μπλόκα και οι κινητοποιήσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα