«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 60χρονος ημεδαπός στο Αγρίνιο για απάτη

Ο δράστης προσποιούνταν εκπρόσωπο θεατρικής παραγωγής και αποσπούσε χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες

Συνελήφθη, προχθές (31-12-2015) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 60χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

Ειδικότερα...
ο δράστης από τις (29-12-2015) μέχρι και τις (31-12-2015) στο Αγρίνιο, εξαπάτησε επιχειρηματίες, παριστάνοντας τον εκπρόσωπο θεατρικής εταιρείας και τους απέσπασε χρήματα με το πρόσχημα της πραγματοποίησης θεατρικών παραστάσεων.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε στο Αγρίνιο και συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι, ο 60χρονος είχε καταφέρει να αποσπάσει με την απατηλή του μέθοδο το χρηματικό ποσό των (1.235) ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

***
Ακόμη επτά συλλήψεις στο Αγρίνιο για διεξαγωγή τυχερών παιγνίων

Οι δράστες διεξήγαγαν παράνομα το τυχερό παίγνιο «Θανάσης»
Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου, συνελήφθησαν χθες  (1-12-2015) αργά το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, έξι ημεδαποί άνδρες, ηλικίας από 44 έως 31 ετών και μια 31χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διεξαγωγή και συμμετοχή σε τυχερά παίγνια.
Ειδικότερα, η 31χρονη, ως προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, επέτρεπε τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου «Θανάσης», στους υπόλοιπους έξι δράστες, στο εσωτερικό του καταστήματος.
Κατά την επιχείρηση οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν (106) παιγνιόχαρτα, τετράδιο σημειώσεων και το χρηματικό ποσό των (45) ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Τονίζεται ότι οι έλεγχοι από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, θα συνεχιστούν αμείωτα, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.