«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 Συνελήφθη 54χρονος καλλιεργητής ναρκωτικών στην Αμαλιάδα
Εκριζώθηκαν και κατασχεθήκαν (10) δενδρύλλια κάνναβης και (84) γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας
Συνελήφθη, σήμερα (8-10-2015) το πρωί, σε χωριό της Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα...

  στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της κατοχής - διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, συντονισμένη επιχείρηση, κατά την οποία οι αστυνομικοί εντόπισαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (84) γραμμαρίων και συνέλαβαν τον 54χρονο.
Σε έρευνα που ακολούθησε στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας του, οι αστυνομικοί εκρίζωσαν και κατέσχεσαν (10) δενδρύλλια κάνναβης που βρίσκονταν σε διάφορα σημεία του οικοπέδου και καλλιεργούσε ο 54χρονος, το ύψος των οποίων έφτανε μέχρι τα (3) μέτρα.
Ο δράστης είχε διαμορφώσει κοντά στην οικία του, ειδικό χώρο (αυτοσχέδιο θερμοκήπιο) δημιουργώντας κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων και ταυτόχρονα την απόκρυψη τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.

***
Συνελήφθη 41χρονος στην Πάτρα για κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περισσότερα από -400- γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (7-10-2015), το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 41χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν συνολική ποσότητα κάνναβης -412,1- γραμμάριων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Ανακριτή.

***
Συνελήφθησαν  τρεις ημεδαποί για απόπειρα κλοπής φορτηγού οχήματος στην Αιτωλία

Συνελήφθησαν, χθες (7-10-2015) το πρωί, στο 32ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 18 χρονών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για  απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού, χθες (7-10-2015) νωρίς το πρωί, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ένα φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο 25ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού. Έγιναν όμως αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή με άλλο όχημα.

Άμεσα ενεργήθηκαν αναζητήσεις από αστυνομικούς με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του οχήματος των δραστών και τη σύλληψή τους λίγη ώρα αργότερα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.