«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στον Πύργο για κλοπή σε εγκαταστάσεις εφημερίδας
Οι δράστες αφαίρεσαν (500) κιλά ανακυκλώσιμου χαρτιού
Συνελήφθησαν, χθες (27-10-2015) το μεσημέρι στο Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 17 και 15 ετών (αδέλφια), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν οι γονείς των δραστών, ηλικίας 44 και 40 ετών, κατηγορούμενοι για παραμέληση της εποπτείας τους.
Ειδικότερα...
χθες το πρωί οι δράστες ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν με φορτηγό αυτοκίνητο, στις εγκαταστάσεις τοπικής εφημερίδας και αφαίρεσαν (500) κιλά ανακυκλώσιμου χαρτιού, τα οποία μετέφεραν με το αυτοκίνητο στην οικία τους.
Από την έρευνα που ενήργησαν  οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών, ενώ κατασχέθηκε η ποσότητα του χαρτιού και αποδόθηκε στον υπεύθυνο της εφημερίδας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
***
Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι ημεδαποί στο Πύργο για διακεκριμένες κλοπές

Οι δράστες παραβίαζαν παράθυρα αυτοκινήτων και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις

Συνελήφθησαν, χθες (27-10-2015) το μεσημέρι, στο Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί ηλικίας 15 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, χθες (27-10-2015) το μεσημέρι, στο Πύργο, έσπασαν τα τζάμια από τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και αφαίρεσαν μικρά χρηματικά ποσά από το εσωτερικό τους

Άμεσα πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, ενώ στην κατοχή τους βρήκαν και κατέσχεσαν μικρό χρηματικό ποσό.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι οι δράστες με την ίδια μεθοδολογία είχαν διαπράξει προχθές (26-10-2015) ακόμη τρείς κλοπές σε αυτοκίνητα, στην ίδια περιοχή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
***
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι στο πλαίσιο εκτέλεσης αναγκαίων εργασιών αποκατάστασης στηθαίου στο 173ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών, θα  πραγματοποιηθεί στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθηνά και για απόσταση περίπου ενός χιλιόμετρου ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας από την 22:00 ώρα της Πέμπτης (29-10-2015) έως την 02:00 το πρωί της Παρασκευής (30-10-2015).

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται εκ περιτροπής μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 173,000 και 174,000  στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.