«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Το Ε.Κ. Αγρινίου για τις Απεργιακές Κινητοποιήσεις μέχρι τις 20 Φλεβάρη

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καλεί τους εργαζόμενους , τους συνταξιούχους , τους άνεργους  σε αγώνα  ενάντια στα μέτρα και την πολιτική της κυβέρνησης  Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ.
 Οι μειώσεις σε μισθούς , συντάξεις , επιδόματα , που επιβάλλουν  κυβέρνηση- τρόικα- μονοπώλια μας,  οδηγούν στην φτώχεια και την εξαθλίωση.
Η άγρια φορολογία και τα χαράτσια , η ακρίβεια και οι ληστρικές ανατιμήσεις  στο ρεύμα, το νερό , το τηλέφωνο, το πετρέλαιο και...
σ’ όλα τα είδη πλατιάς κατανάλωσης , έχουν οδηγήσει τα λαϊκά νοικοκυριά σε απόγνωση και απελπισία.
Η επιχείρηση κατάργησης των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας θα δώσει τη χαριστική βολή στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους.
Μόνο με τον αγώνα  και την πάλη μας μπορούμε να αποκρούσουμε και να ανατρέψουμε τα μέτρα και την πολιτική της συγκυβέρνησης Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μονοπωλίων.
Τώρα με το ΠΑΜΕ, σε ταξική δράση και αγώνα, για να επιβάλουμε τα δίκαιά μας.
Κλιμακώνουμε τη δράση  ενόψει της απεργίας στις 20 Φλεβάρη με αγωνιστικές κινητοποιήσεις .
-               Τρίτη 5 Φλεβάρη : 10,30 π.μ. συγκέντρωση στη ΔΕΗ για τα χαράτσια και τις ανατιμήσεις  στο ρεύμα –συμπαράταξη με τους αγρότες.
-               Πέμπτη 7 Φλεβάρη 11 π.μ. στον Ο.Α.Ε.Δ. : παράσταση διαμαρτυρίας για την ανεργία και μέτρα προστασίας των ανέργων.
-               Τρίτη 12 Φλεβάρη 11 π.μ. στην Εφορία : Συγκέντρωση ενάντια στην  αντιλαϊκή φορολογική πολιτική και τα χαράτσια.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.