«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Αγωνιστικές κινητοποιήσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αποφάσεις του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου και της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας ΑΠΕΧΟΥΜΕ από τα καθήκοντά μας την ΤΕΤΑΡΤΗ 20-12-2013, ημέρα γενικής απεργίας ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ για τα προβλήματα (ελλείψεων προσωπικού, υποδομών κ.ά.) στο χώρο της Δικαιοσύνης, την βραδύτητα απονομής της και δυσχέρεια πρόσβασης σ’ αυτή των πολιτών, λόγω της συνεχούς αύξησης του κόστους γι’ αυτό ενάντια...
στις επιταγές του Συντάγματος. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ, για μια ακόμη φορά για την στοχοποίηση και εξαθλίωση του κλάδου μας, με την δήθεν απελευθέρωση και την φορολογική αντιμετώπιση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων κατά παράβαση των αρχών της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της φοροδοτικής ικανότητας του κάθε πολίτη. Αλληλέγγυοι και συμπαραστεκόμενοι προς τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό για τα σε βάρος του κοινωνικά ανάλγητα μέτρα και πολιτικές, που πλήττουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών.     
   Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, 15 Φεβρουαρίου 2013
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Ατσαλάκης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                          
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Μεσολογγίου συμμετέχει στην αγωνιστική κινητοποίηση και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ των Δήμων Ι.Π. Μεσολογγίου, Ναυπακτίας και των Φορέων της περιοχής μας για την κατάργηση του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου και του Παραρτήματός του στη Ναύπακτο.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλα τα μέλη μας σε παρουσία και συνδρομή στη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση, για μαζική συμμετοχή και επιτυχία στη συμβολική ΚΑΤΑΛΗΨΗ την ΤΕΤΑΡΤΗ, 20-2-2013, στις 11:30 το πρωί στη Γέφυρα «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ» (Ρίου – Αντιρρίου).
ΚΑΛΟΥΜΕ τους πολίτες και κατοίκους της περιοχής μας σε μαζική και αγωνιστική συμμετοχή ανάλογη με τη σοβαρότητα του θέματος και τις προοπτικές μας ανάπτυξης και προόδου. Η παρουσία ΟΛΩΝ κρίνεται αναγκαία σε ένα βροντερό παρόν και μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση και αρμόδιο, που σχεδιάζει και αποφασίζει για το σήμερα και το αύριο της περιοχής μας, των κατοίκων της και των παιδιών μας.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ


Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου                                                      Εκ μέρους του Δ.Σ.
18 Φεβρουαρίου 2013                                                                 Ο Πρόεδρος
Γιάννης Ατσαλάκης