«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Εξιχνιάστηκαν επτά αρπαγές τσαντών στο Αγρίνιο

 Δράστες είναι δυο 25χρονοι ημεδαποί


Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, επτά περιπτώσεις αρπαγής τσαντών από γυναίκες, οι οποίες είχαν συμβεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες περίπου στο Αγρίνιο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο 25χρονων ημεδαπών για κλοπές κατ’ εξακολούθηση...


Η εξιχνίαση των υποθέσεων είναι απότοκος πολυήμερων και στοχευμενων αναζητήσεων των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου για την διαλεύκανση περιπτώσεων αρπαγής τσαντών που συνέβαιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα στη πόλη.

Ειδικότερα οι δυο ημεδαποί, κινούμενοι με δίκυκλο μοτοποδήλατο πλησίαζαν πεζές γυναίκες αφαιρώντας τους την προσωπική τους τσάντα.



Από την έως τώρα αστυνομική ερευνά, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί επτά περιπτώσεις αρπαγής τσαντών και συγκεκριμένα πεντε στη περιοχή της Αγίας Τριάδας  και  δυο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά.



Σε έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στην οικία του ενός 25χρονου στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν πολλά κλεμμένα αντικείμενα, μεταξύ των όποιων, κινητά τηλέφωνα, γυναικείες τσάντες, θήκες γυαλιών, πορτοφόλια και μπρελόκ με κλειδιά.



Μέρος των κλοπιμαίων που κατασχέθηκε αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στις παθούσες ενώ τα υπόλοιπα φυλάσσονται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.



Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ το δίκυκλο που οι δράστες χρησιμοποιούσαν για την διάπραξη των αρπαγών κατασχέθηκε.