«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ο Γιώργος Β. Σολτάτος στηρίζει το ΚΚΕ


ΓΙΩΡΓΟΣ Β. ΣΟΛΤΑΤΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
 ΔΗΛΩΣΗ

  Θεωρώ πολιτικά αναγκαίο να ανακοινώσω την απόφαση μου για την στήριξη στις εκλογές που θα γίνουν την  6ης Μάη  2012 στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.
     Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι πολλοί .
     Θα σταθώ όμως σε τρεις που θεωρώ βασικούς.
 Ο πρώτος είναι ότι το Κ.Κ.Ε. είναι το μόνο κόμμα που προσεγγίζει ξεκάθαρα τα θέματα της γενικότερης πολιτικής και  προτείνει λύσεις που...
αποκλειστικά και κυρίαρχα  αφορούν τους εργαζόμενους , τους αγρότες , τους μικρομεσαίους τους νέους και τις νέες της Χώρας μας.
Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που  με οδήγησε και στην εκλογική συνεργασία στις Βουλευτικές εκλογές του 2009.
         Ο Δεύτερος είναι  ότι  το Κ.Κ.Ε. που η ιστορία του και οι αγώνες του είναι και γνωστοί και από κάθε έντιμο πολίτη αυτής της Χώρας αναγνωρίζονται , είναι απαραίτητο  να στηριχθεί συνειδητά , σήμερα που η αντικομουνιστική υστερία καλλιεργείται και στην Ελλάδα από γνωστά κέντρα που φοβούνται την δράση του και με κάθε τρόπο προσπαθούν να αμαυρώσουν τους αγώνες του και που η άνοδος του φοβίζει την άρχουσα τάξη όχι μόνο της Χώρας μας.
        Ο τρίτος λόγος είναι ότι  είναι το μόνο κόμμα της Χώρας που ξεκάθαρα ανέλυσε  πολιτικά τους λόγους που επιβλήθηκαν τα πρόσφατα μέτρα στην Χώρα μας και έχει ξεκάθαρη θέση για τον τρόπο αντιμετώπιση τους από τον Λαό , δείχνοντας τους υπεύθυνους , χωρίς μισόλογα και χωρίς υπεκφυγές.
         Καλώ όλους του φίλους , συντρόφους και συναγωνιστές που χρόνια τώρα με κοινούς αγώνες , παλέψαμε με ανιδιοτέλεια να στηρίξουμε όλοι μαζί το μοναδικό συνεπές Κόμμα ,που αντανακλά και την δικιά μας συνέπεια σε αρχές , θέσεις και αγώνες όλα αυτά τα Χρόνια.
      Η ψήφος στο Κ.Κ.Ε. είναι η μόνη ψήφος που θα λειτουργήσει θετικά για τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού.

Αγρίνιο 19 Απρίλη 2012
                                                   Γιώργος Β. Σολτάτος