«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

«Η ψήφος της 6ης Μαΐου θα είναι πράξη ευθύνης και σωτηρίας»


ΝΟΔΕ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Σε μήνυμά του ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Σύρρος αναφέρει ότι:
«Με αίσθημα ευθύνης οι πολίτες της χώρας προσέρχονται την 6η Μαΐου να επιλέξουν με την ψήφο τους  νέα κυβέρνηση.
   Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς ασκώντας υπεύθυνη και...
αξιόπιστη αντιπολίτευση δεν δίστασε να πει αλήθειες αλλά και να σταθεί με θάρρος απέναντι στις δυσμενείς εξελίξεις, υποβάλλοντας προτάσεις αλλά και αναλαμβάνοντας το κόστος δύσκολων αποφάσεων.
  Η ψήφος της 6ης Μαΐου θα είναι πράξη ευθύνης και σωτηρίας.  Η αυτοδυναμία όσο μακρινή και αν φαντάζει πρέπει να κατακτηθεί όχι για να κυβερνήσει η Ν.Δ. αλλά για σωθεί η χώρα.   Στο χέρι μας είναι να μην παρασυρθούμε από αυτούς που εκμεταλλεύονται το θυμό και την αγανάκτηση για την εφήμερη επιβίωση τους.
    Οι καιροί είναι δύσκολοι και ίσως γίνουν δυσκολότεροι, εάν μείνει η χώρα ακυβέρνητη. Ας δώσουμε ελπίδα στους Έλληνες, κάνοντας τη σωστή επιλογή και έχοντας ως στόχο ένα λιγότερο επώδυνο  μέλλον.
   Η Νέα Δημοκρατία θα δώσει αυτή τη μάχη στο νομό, με πρωτοστάτες τις υποψήφιες και υποψήφιους βουλευτές. Η ΝΟΔΕ Αιτ/νίας ικανοποιημένη από τη σύνθεση του ψηφοδελτίου που απαρτίζεται  από άξια και έμπειρα στελέχη καθώς και νέους υποψηφίους που συμμετέχουν σε μια από τις δυσκολότερες εκλογικές αναμετρήσεις, θα είναι συμπαραστάτης σ αυτή την προσπάθεια τους.
 Σε όλες και σε όλους, εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και καλή δύναμη».