«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ;


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΝΗΣΩΝ
(Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.)
Με εκφοβιστικό, προκλητικό κι απροκάλυπτο τρόπο, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλος έκανε ωμή, πολιτική παρέμβαση, δέκα μέρες πριν τις εκλογές, υπέρ των κομμάτων της συγκυβέρνησης, των τραπεζών και του Συνδέσμου Βιομηχάνων.
Επαναλαμβάνοντας τη γνωστή κινδυνολογία, μας απείλησε με το ψευδεπίγραφο δίλημμα «μνημόνιο ή άτακτη χρεοκοπία», υπεραμύνθηκε της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας με όποιο κόστος για τους πολίτες και προσπάθησε να...
μας πείσει, χωρίς να κρύβεται ο πανικός του, ότι η χώρα έχει ανάγκη από κυβέρνηση, σταθερά προσηλωμένη στις επιταγές των δανειστών, στο ξεπούλημα της χώρας και τη μαζική φτωχοποίηση του πληθυσμού. Δεν ξέχασε δε να ταυτίσει και πάλι την «ανάπτυξη» με τη μείωση του εισοδήματός μας.
Οι ψηφοφόροι – ελεύθεροι, δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να προβληματιστούν από τις κυβερνητικές επιθυμίες του πρώτου τη τάξει τραπεζίτη της χώρας, έχοντας κατά νου και την προηγούμενη κυβερνητική θητεία του κ. Παπαδήμου.
Να εκφράσουν στην κάλπη, με βάση την εμπειρία τους, τα δικά τους συμφέροντα κι όχι αυτά που υποδεικνύει ο κ. Προβόπουλος κι η τάξη του.

                                                                               ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΕΣΒΔΕΝ