«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για την εμπορία και κατοχή κροτίδων σε όλη τη Δυτική Ελλάδα


 Συνελήφθη 40χρονη στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, για κατοχή παιδικών αθυρμάτων

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 2500 παιδικά αθύρματα.

Συνελήφθη χθες (11/4/2012) το μεσημέρι, στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, από...
Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Αγρινίου, μια ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 40 ετών σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε κατάστημα πώλησης
κατεψυγμένων προϊόντων της 40χρονης, στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας,
βρήκαν και κατέσχεσαν 2550 παιδικά αθύρματα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.


Συνελήφθησαν δυο ακόμα καταστηματάρχες στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, για εμπορία και κατοχή κροτίδων, παιδικών αθυρμάτων και βεγγαλικών.

 Κατασχέθηκαν περισσότερες από 8000 κροτίδες και παιδικά αθύρματα.

1.  Συνελήφθη χθες (11/4/2012) το πρωί, στη Μακρινού Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 59 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε mini market του 59χρονου στη Μακρινού Αιτωλοακαρνανίας, βρήκαν και κατέσχεσαν 5418 κροτίδες και 217 παιδικά αθύρματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

2.  Συνελήφθη χθες (11/4/2012) αργά το απόγευμα, στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 62 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε κατάστημα παντοπωλείο του 62χρονου στο Αιτωλικό βρήκαν και κατέσχεσαν 2520  παιδικά αθύρματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

 Συνελήφθη 55χρονος στη Σπολάιτα Αιτωλοακαρνανίας, για κατοχή κροτίδων  και παιδικών αθυρμάτων

  Κατασχέθηκαν περισσότερα από 2500 κροτίδες.

Συνελήφθη σήμερα (12/4/2012) το πρωί, στη Σπολάιτα Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 55 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε περίπτερο του 55χρονου, στη Σπολάιτα Αιτωλοακαρνανίας, βρήκαν και κατέσχεσαν 160 παιδικά αθύρματα.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 55χρονου στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 2500 κροτίδες, άλλα 60 παιδικά αθύρματα και ένα καπνογόνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Συνελήφθη ένας ακόμα καταστηματάρχης στην Αμαλιάδα ενώ κατασχέθηκαν 828 κροτίδες.

Συνελήφθη χθες (11/4/2012) το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα Μεσολόγγι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 50 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή κροτίδων.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε παντοπωλείο του 50χρονου στην Αμαλιάδα, βρήκαν και κατέσχεσαν 828 κροτίδες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.