«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-1


Μπροστά σε πολύ λίγο κόσμο,δεν ξεπερνούσαν τους 1500 οι ευρισκόμενοι στο Περιστέρι,οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο,ανοιχτά,με γρήγορο ρυθμό και πολύ δύναμη,με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δυο περιοχές!
Ο Παναιτωλικός  παρουσιάστηκε στο γήπεδο χωρίς Τσενάμο και Αναστασιάδη,με ολοκαίνουργια εμφάνιση,πορτοκαλί φανέλες και κάλτσες και άσπρο σορτσάκι (Εθνική Ολλανδίας ένα πράγμα)!Επίσης  για πρώτη φορά τα γάντια του τερματοφύλακα φόρεσε ο Μπλάζιτς!Τα προβλήματα όμως στην αμυντική γραμμή και ειδικά στις στημένες φάσεις δεν έλλειψαν και σήμερα,και  δυστυχώς ο Κώστας Μήτρογλου τα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον.

Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 3'  έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Αγγελο Χαριστέα,ο οποίος πλάσαρε άουτ από πολύ κοντά!
Και πάλι στο 10' διπλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό σε σουτ του Μπουμάλ απόκρουση του Ιτάνζ και ξανά δεύτερη απόκρουση στην κεφαλιά του Χαριστέα.
Στο 15' ήταν η σειρά του Κώστα Μήτρογλου να χάσει ευακαιρία για τον Ατρόμητο και ο συνήθης ύποπτος  Μήτρογλου στο 37' άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή,όταν δέχτηκε τη μπάλα από φαουλ του Επστάιν!
Το ημίχρονο έληξε με μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Επστάιν και σωστή αντίδραση από το Μπλάζιτς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια διορθωτική κίνηση του Μπάμπη Τεννέ στην κεντρική αμυντική γραμμή του Παναιτωλικού,όπου και πάλι παρουσιάστηκαν προβλήματα.
Ομως ο Μήτρογλου στο 51' και πάλι μετά από εκτέλεση φάουλ βρέθηκε αμαρκάριστος κι έγραψε το 2-0!
Ο Παναιτωλικός δεν το έβαλε κάτω και στο 57' μείωσε με κεφαλιά του Ενζεγκουέλε.Στη συνέχεια μπήκε και ο Καραμαλίκης να βοηθήσει,ενώ ο Καμαρά αποχώρησε τραυματίας.
Τις ευκαιρίες όμως για γκολ τις είχε ο Ατρόμητος,με αποκορύφωση το δοκάρι  με το Μήτρογλου στο 73'.Οι προσπάθειες του Παναιτωλικού δεν απέφεραν καρπούς εκτός από ένα καλό σουτ του Κουτρουμάνο στο 92' των πεντάλεπτων καθυστερήσεων!

Δίκαιη η νίκη για τον Ατρόμητο,που ένιωσε να απειλείται μόνο στην αρχή του αγώνα
Αναμφισβήτητος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Κώστας Μήτρογλου,πάρα πολύ καλό όσο έπαιξε και ο Επστάιν.Ο Παναιτωλικός δεν ήταν άσχημος και πάλι πέτυχε γκολ εκτός έδρας αλλά τα αμυντικά λάθη τον υποχρέωσαν στην ήττα. Στο 94' υπήρξε υποψία για χέρι πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού αλλά ήταν τόσο κοντινή η απόσταση που δικαιολογημένα δεν σφυρίχτηκε!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος(75' Μπάλλας), Ζουέλα, Επστάιν(85' Μπέλιτς), Γκαρσία, Μήτρογλου, Καραγκούνης(71' Μπρίτο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπλάζιτς, Κουτρομάνος, Μπουμάλ(66' Καραμαλίκης), Κούσας, Αντι, Ενζεγκουέλε, Μουμίν, Καμαρά(68' Σέγγε), Σιόντης(46' Παλαιολόγος), Θεοδωρίδης, Χαριστέας.