«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το Ε. Κ. Αγρινίου καταγγέλλει σ’ όλους τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής τη στημένη, προσχεδιασμένη  επίθεση σε βάρος των απεργών διαδηλωτών του ΠΑΜΕ στην Αθήνα στην πλατεία Συντάγματος με στόχο το χτύπημα και τη διάλυση της μεγαλειώδους διαδήλωσης.

Αποτέλεσμα της άνανδρης  και προσχεδιασμένης αυτής επίθεσης των «γνωστών- αγνώστων» κουκουλοφόρων είναι ένα συνάδελφος νεκρός και δεκάδες τραυματίες.

Την πολιτική και ηθική ευθύνη τη φέρνει ακέραια η κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ , η οποία αξιοποιώντας  κάθε είδους μηχανισμούς, επιχειρεί  να περάσει  με κάθε τρόπο την πολιτική της αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα.

Κάνουμε γνωστό σε όλους ότι η «επιχείρηση τρομοκρατία» που έχει στηθεί εδώ και καιρό από την άρχουσα τάξη και τις κυβερνήσεις της δεν πρόκειται να περάσει...


Καλούμε τους εργαζόμενους να στρατευτούν στα ταξικά τους σωματεία  και το ΠΑΜΕ για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης – Ε.Ε.- Δ.Ν.Τ.- κεφαλαίου  και να επιβάλλουμε πολιτική αντιμονοπωλιακή, έξω  από την Ε.Ε. και τους ιμπεριαλιστικούς  οργανισμούς . Να επιβάλλουμε τη λαϊκή εξουσία  με λαϊκή οικονομία με κοινωνικοποιημένα τα μεγάλα μέσα παραγωγής και εργατικό έλεγχο.

Άλλος δρόμος από αυτόν της αντίστασης , του αγώνα και της αντεπίθεσης  για την ανατροπή του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος δεν υπάρχει .

Η συμμετοχή εκατομμυρίων εργαζομένων στη 48ωρη απεργία  στις 19- 20 Οκτώβρη να γίνει η βάση για νέους σκληρούς ταξικούς αγώνες για να επιβάλλουμε τα δίκαιά μας.
Αγρίνιο  21 – 10 – 11
Το Δ.Σ.