«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Συνελήφθη αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη αλλοδαπός καθότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και καλλιέργεια - κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς είναι μέλος της οργανωμένης εγκληματικής ομάδα διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αιγίου.

Συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 29 ετών καθότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Χανίων για απόπειρα ανθρωποκτονίας και καλλιέργεια και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών...


Ειδικότερα, ο 29χρονος πριν ένα χρόνο περίπου στη περιοχή Μερτες Χανίων εντος δύσβατης δασικής περιοχής από κοινού με άλλους δυο συνεργούς του καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο επτακόσια συνολικά δενδρύλλια κάνναβης και κατείχε  τριακόσια τριάντα δυο κιλά ακατέργαστης κάνναβης.   Παράλληλα σε αστυνομική επιχείρηση που είχε λάβει χώρα για τη σύλληψη των δραστών από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ο 29χρονος είχε πυροβολήσει με άγνωστο όπλο εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα τόσο αυτός όσο και οι συνεργοί του να διαφύγουν τη σύλληψη.

Ο 29χρονος ήταν ήδη κρατούμενος στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου καθότι αποτελεί ένα από τα μέλη της οργανωμένης εγκληματικής ομάδας διάπραξης διακεκριμένων κλοπών την οποία εξάρθρωσαν Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου την 22-10-2011. (Σχετικό το από 23-10-2011 Δελτίο Τύπου μας).

Σε βάρος του 29χρονου και των άλλων δυο μελών της εγκληματικής ομάδας, που συνεληφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και σήμερα θα απολογηθούν ενώπιων του κ. Ανακριτή Αιγίου.