«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Συλλήψεις για κλοπές

Συνεληφθη 22χρονη ημεδαπή για κλοπές.
Συνεληφθη, σήμερα (21-10-2011) πρώτες πρωινές ώρες, στη Βάρδα από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, μια ημεδαπή γυναίκα ηλικίας 22 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία διότι αποπειράθηκε να διαπράξει δυο κλοπές σε οικίες.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, συνέλαβαν την 22χρονη η οποία είχε εισελθει από ανασφάλιστη πόρτα σε οικια 27χρονου ημεδαπού...

Από την αστυνομική έρευνα που ακλούθησε προέκυψε ότι η 22χρονη, λίγο πριν τον εντοπισμό της, είχε εισελθει και σε οικία 25χρονης ημεδαπής στη πόλη της Βάρδας, από την οποία δεν αφαίρεσε κάτι, καθότι έγινε αντιληπτή από τους ενοίκους
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Σύλληψη δυο ημεδαπών για κλοπή.
Συνελήφθησαν, χθες (20-10-2011) το απόγευμα, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρας – γυναίκα, ηλικίας 32 και 33 ετών, αντίστοιχα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, οι δυο ημεδαποί, μετέβηκαν σε κατάστημα αλυσίδας super market στη Πάτρα, όπου προσποιούμενοι τους πελάτες αφαίρεσαν τρόφιμα, συνολικής αξίας 50 ευρώ, τα οποία έκρυψαν σε τσάντες που έφεραν μαζί τους.
Δράστες έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών οι οποίοι  είχαν ειδοποιηθεί για το περιστατικό.
Τα αφαιρεθέντα προϊόντα κατασχεθήκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Σύλληψη δυο αλλοδαπών για κλοπή.
Συνελήφθησαν, χθες (20-10-2011) το απόγευμα, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο αλλοδαπές γυναίκες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 46 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, οι δυο αλλοδαπές, μετέβηκαν σε πολυκατάστημα στη Πάτρα, όπου προσποιούμενες τις πελάτισσες αφαίρεσαν ειδή ένδυσης και γυναικεία αξεσουάρ, αξίας 95 ευρώ, τα οποία έκρυψαν μέσα από τα ενδύματα τους.
Δράστιδες έγιναν αντιληπτές κατά την έξοδο τους από το κατάστημα και συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών οι οποίοι  είχαν ειδοποιηθεί για το περιστατικό.
Τα αφαιρεθέντα προϊόντα κατασχεθήκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.