«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Συλλήψεις για παραβάσεις...

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΗ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ

Συνελήφθη ημεδαπός καθότι προξένησε πλημμύρα στη περιοχή του Βαρθολομιού.
Δράστης είχε κατασκευάσει ανάχωμα 200 μέτρων.

Συνελήφθη, χθες (15-10-2011) το απόγευμα από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βαρθολομιού, ένας ημεδαπός, άνδρας, ηλικίας 47 ετών, κατηγορούμενος ότι προξένησε πλημμύρα σε τμήμα της Επαρχιακής οδού Βαρθολομιού - Καρδιακαυτίου...

Ειδικότερα, ο 47χρονος κατασκεύασε χωμάτινο ανάχωμα, ύψους ενός μέτρου και μήκους 200 μέτρων, σε αγροτεμάχιο του, το οποίο εφάπτεται της Επαρχιακής Οδού. Αποτέλεσμα ήταν, λόγω των χθεσινών βροχοπτώσεων, να πλημμυρίσει η Επαρχιακή οδός με όμβρια ύδατα σε μήκος περίπου μισού χιλιομέτρου και να διακοπεί η κυκλοφορία.
Επίσης προξενηθηκαν υλικές ζημιές σε διερχόμενο από την Επαρχιακή Οδό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, αλλά και σε παρακείμενα αγροτεμάχια καλλιέργειας πατάτας ιδιοκτησίας 33χρονου ημεδαπού.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση πνευματικής ιδιοκτησίας.
Κατασχέθηκαν οκτώ αντίτυπα βιβλίων και μια κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Συνελήφθη, προχθες (13-10-2011) το απόγευμα, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 40 ετών, κατηγορούμενος για παράβαση του Νομού περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στα πλαίσια διερεύνησης καταγγελίας ανώνυμης εκδοτικής εταιρίας, ενήργησαν νομότυπη έρευνα σε βιβλιοπωλείο που διατηρεί ο 40χρονος στη Πάτρα όπου βρήκαν οκτώ αντίτυπα βιβλίων τα οποία ο δράστης προόριζε για πώληση.
Επίσης σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στην κεντρική μονάδα του ηλεκτρονικού υπολογιστή του καταστήματος βρήκαν αποθηκευμένα σε ηλεκτρονική μορφή (PDF) άλλα 25 αντίτυπα βιβλίων.
Τα οκτώ αντίτυπα βιβλίων και η κεντρική μονάδα του ηλεκτρονικού υπολογιστή κατασχέθηκαν.
Δράστης οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.