«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί στο Αίγιο για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατασχέθηκαν (600) γραμμάρια ηρωίνης, κρυμμένα μέσα σε σακούλες ρυζιού και πακέτα ζάχαρης.

Συνελήφθησαν, χθες (28-8-2011) πρώτες πρωινές ώρες στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, δυο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 28 και 19 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την διαχείριση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας διενεργήθηκαν χθες (28-8-2011) συντονισμένοι έλεγχοι από μικτά κλιμάκια αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. του  Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου και της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας κατά τους οποίους, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε όχημα που οδηγούσε ο 19χρονος και επέβαινε ως συνοδηγός ο 28χρονος, στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά (600) γραμμάρια ηρωίνης.
Οι δράστες είχαν κρύψει τις νάιλον συσκευασίες μέσα σε σακούλες, που περιείχαν ρύζι καθώς και σε σφραγισμένα πακέτα ζάχαρης, ώστε να είναι πολύ δύσκολος ο εντοπισμός τους.

Το όχημα με το οποίο οι δράστες μετέφεραν τις ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκε, ενώ παράλληλα κατασχέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στη κατοχή τους ως μέσα συνεννόησης για το εμπόριο των ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.