«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟ Καλυβίων

Προετοιμασία ΠΑΟ Καλυβίων για το πρωτάθλημα Β' ΕΠΣΝ Αιτ/νίας 2010-11.

ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
22-08-2011

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟ Καλυβίων

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική
περίοδο  της ομάδας του ΠΑΟ Καλυβίων, το βασικό στάδιο της οποίας πραγματοποιείται στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Αγρίνιο. Ο προπονητής Λεωνίδας Ζαχαράτος και ο γυμναστής Νίκος Σαράντης, εργάζονται καθημερινά με νέους και παλαιούς παίκτες προκειμένου να μοντάρουν ένα αξιόμαχο σύνολο και να δημιουργήσουν μια  ανταγωνιστική ομάδα.
Η φετινή χρονιά αντιμετωπίζεται αισιόδοξα από τους παράγοντες, το
προπονητικό τιμ και από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού έχει ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, κυρίως από ντόπιους νεαρούς παίκτες και παίκτες της Θύελλας Πλατάνου, (η οποία δεν κατέρχεται στο επόμενο
πρωτάθλημα) και το μόνο θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπισθεί είναι η
ανεύρεση ικανού τερματοφύλακα για την υπεράσπιση της εστίας.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας που συστάθηκε μετά τις αρχαιρεσίες του συλλόγου τον Ιούλιο, αποτελείται από παράγοντες που θέλουν και έχουν τη διάθεση να στηρίξουν  την ομάδα. Τα μέλη της Διοίκησης είναι ο Κώστας Γρέντζελος, ο Σπύρος Ζαχαράτος, ο Γιάννης Π. Αναστασίου, ο Άγγελος Πολύζος, ο Σπύρος Κατωπόδης, και ο Θανάσης  Τσούμας .
Πρωταρχικός στόχος είναι  όσο πιο σύντομα ο ιστορικός ΠΑΟΚ να μπορέσει να ανακάμψει και να διεκδικήσει την άνοδό του από την Β΄ ΕΠΣΝ Αιτ/νίας, σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Παράλληλα, πολλές εργασίες γίνονται αυτό το διάστημα στον περιβάλλοντα χώρο και στα αποδυτήρια του γηπέδου, ενώ ο αγωνιστικός  χώρος έχει ήδη σπαρθεί με νέο χλοοτάπητα, ο οποίος θα είναι έτοιμος στις αρχές του πρωταθλήματος.
Τέλος, φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011, στις 7 μ.μ. στο γήπεδο  των Οχθίων, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΠΑΟ Καλυβίων.
Γ. Π.