«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Η Ρ.Α.Σ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΕΘΥΝΤΩΝ Γ/ΣΙΩΝ, ΛΥΚΕΙΩΝ, ΕΠΑΛ, ΣΕΚ


Ρ.Α.Σ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
«Για Παλλαϊκή Δράση ενάντια στο κατοχικό μνημόνιο»

«Οι λυκοφιλίες ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ και η σφαγή των αμνών»!
Μια πρώτη προσέγγιση στις κρίσεις των νέων διευθυντών από το ΠΥΣΔΕ Αιτ/νίας.

Ανακοινώθηκε ο πίνακας με τις αξιολογικές μονάδες των καθηγητών από το ΠΥΣΔΕ Ν.Αιτ/νίας, για τους υποψήφιους διευθυντές Γ/σίων, Λυκείων, ΕΠΑ.Λ, ΕΠΑ.Σ και ΣΕΚ.

Με μια πρώτη εκτίμηση τις λίστας φαίνεται ότι ευνοήθηκαν σκανδαλωδώς τα κυβερνητικά – κομματικά στελέχη της ΠΑΣΚ με την προκλητική συναίνεση και των δύο αιρετών (ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ), κατά γενική ομολογία των συναδέλφων εκπαιδευτικών που ήταν υποψήφιοι και αδικήθηκαν κατάφορα. Αυτό μπορεί να το διακρίνει κάποιος, δηλαδή την διαπλοκή, από τις βαθμολογίες όλων των μελών του υπηρεσιακού συμβουλίου (που… συμπτωματικά) πήραν «ΑΡΙΣΤΑ!» μόνο οι αρεστοί της κυβερνητικής κομματικής διοίκησης!

Προστάτευσαν στις περισσότερες περιπτώσεις τους δικούς τους ανθρώπους. Έτσι εξηγείται και το γεγονός των εκλογικών - συνδικαλιστικών αποτελεσμάτων που ενώ η κυβέρνηση διαλύει τα πάντα, μας εξαθλιώνει οικονομικά ώστε να μην μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια από τον μισθό μας, ένα τμήμα του κλάδου, για τους ιδιοτελείς του σκοπούς δέχεται να υπηρετήσει αυτές τις πολιτικές και τις αντιδημοκρατικές πρακτικές και το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να................