«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Άρχισε η καταστροφή της Σαράνταινας από την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ!

Ημερήσιο Δελτίο Περιβαλλοντικής Καταστροφής.

Άρχισε η καταστροφή της Σαράνταινας από την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ!
 
Τροποποίηθηκε η άδεια παραγωγής της εταιρείας «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ» , για την εγκατάσταση αιολικού πάρκου συνολικής ισχύος 29,7 MW στη θέση «Τύμπανο- Τρυπητήρι» των Δήμων Μακρακώμης, Ναυπακτίας και Καρπενησίου (πρώην Δήμοι Σπερχειάδος, Αποδοτίας και Δομνίστας, των Νομών Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας), ώστε  οι ανεμογεννήτριες που θα τοποθετήσει να φτάνουν σχεδόν τα 100 μέτρα συνολικού ύψους!
**********************
Δεν τρέφαμε καμία αυταπάτη ότι τόσο ο Δήμαρχος Μακρακώμης Θύμιος Παπαευθυμίου ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, όσο και ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κωνσταντίνος Μπακογιάννης ως γιός της Ντόρας   ( ...αυτό και μόνο αρκεί), θα συντάσσονταν πλήρως με την πολιτική της Ναυπακτιακής Τρόικας (Μπουλέ , Κατσιφάρα,  Μωραΐτη)! Η πολιτική που υπηρετούν είναι η πολιτική εξυπηρέτησης των συμφερόντων των Μεγαλοεργολάβων!
Και βέβαια αυτοί δεν φταίνε σε τίποτε: δεν περιμέναμε από αυτούς να ενδιαφερθούν για το νοτιότερο δάσος Οξυάς στην Ευρώπη, ούτε για τους Λύκους των Κραβάρων!
Τα δικά τους οράματα αφορούν μόνο την σταδιοδρομία τους στο υπάρχον πολιτικό σύστημα!
Η πραγματική ευθύνη βαραίνει αυτούς που τους ψήφισαν!
Και έτσι τους έδωσαν την δυνατότητα να παραδώσουν την Παρθένα  Φύση των Βουνών μας,  βορά στα συμφέροντα των Μεγαλοεργολάβων της "Πράσινης" Ανάπτυξης!