«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Στο καλό Μπάρμπα Γιάννη θα σε θυμόμαστε πάντα!

Έφυγε απ’ τη ζωή προχθές το βράδυ ένας καλόκαρδος, γνήσιος, αγαπητός άνθρωπος ο Καινουργιώτης Μπάρμπα Γιάννης Σταμπολίτης.

Χθες συνοδέψαμε στην στερνή κατοικία του, τον αγαπητό μας γείτονα, τον Μπάρμπα Γιάννη!

Χρόνια τεχνίτης επιπλοποιός, άφησε μαζί τα δημιουργήματά του που κοσμούν πολλά σπίτια και στις καρδιές μας τον καλοσυνάτο λόγο του.
Άφησε και τ’ αστεία του, εξ’ άλλου η οικογένεια Σταμπολίτη, τ’ αδέρφια του, ήταν και είναι γνωστά για τα πετυχημένα καλαμπούρια τους, για την «έξω καρδιά»!

Ο Μπάρμπα Γιάννης υπήρξε και λάτρης του Αθλητισμού, μαζί με την ΑΕΚ λατρεμένη του ομάδα η ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, που υπήρξε πραγματικός, γνήσιος και πιστός φίλαθλός της. Εξ’ άλλου η  ΔΟΞΑ τον τίμησε με αναμνηστική πλακέτα για τα φίλαθλά του αισθήματα.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά για αυτή τη μεγάλη καρδιά θύμισες από κοινά μας βιώματα, ακόμα περισσότερα για τον ωραίο χαρακτήρα του, αλλά για τους σεμνούς ανθρώπους τα στομφώδη λόγια είναι περιττά.  
 
Βαριά η ατμόσφαιρα στη γειτονιά, πίκρα στο Καινούργιο…έφυγε στα 71 χρόνια του κι εμείς, κάποιοι από μας, αισθανόμαστε άβολα, που δεν προλάβαμε να του επιστρέψουμε σε μεγάλο βαθμό, μέρος της αγάπης που μας χάρισε!

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

Στο καλό Μπάρμπα Γιάννη θα σε θυμόμαστε πάντα!