«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Να αντιδράσει στην ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη κάλεσε τον Ελληνικό λαό η Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. Αλέκα Παπαρήγα

Αντίδραση του Ελληνικού λαού, στην Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη, πρότεινε η Αλέκα Παπαρήγα, από την Θεσσαλονίκη που βρέθηκε σε συνεστίαση του Κ.Κ.Ε. 
Λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Όπως έγινε στη Γιουγκοσλαβία, στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, με φύλλο συκής τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, γίνεται στη Λιβύη ιμπεριαλιστική επέμβαση, με επικεφαλής τη Γαλλία, αλλά με όλους τους συμμάχους δίπλα της, που στρέφεται αντικειμενικά εναντίον του λαού της Λιβύης" Συνεχίζοντας τόνισε: "Όπως πάντα η Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση, μετέχει ενεργά σε αυτή την ιμπεριαλιστική εκστρατεία με ένα στόχο: Μήπως πάρει κανένα κομμάτι ψωμί, κανένα κομμάτι από τα πετρέλαια για λογαριασμό των επιχειρηματιών και μόνο. Ο ελληνικός λαός πρέπει να είναι στο πόδι, να αντιδράσει σε αυτή τη βρώμικη πολεμική επίθεση, που ανοίγει το δρόμο σε νέες εστίες πολέμου σε όλη την περιοχή».
Σε ερώτηση για τυχόν επιπτώσεις απ’ την εμπλοκή της Ελλάδας απάντησε: "Περισσότερη καταστολή, περισσότερη φτώχεια για τον λαό και περισσότερη έκθεση στους ιμπεριαλιστικούς κινδύνους"!