«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Το Δ. Σχολείο της Πλαγιάς του Δήμου Παλαίρου επισκέφθηκε ο Νομάρχης Αιτωλ/νίας Θ. Σώκος

Στο Δημοτικό Σχολείο της Πλαγιάς του Δήμου Παλαίρου βρέθηκε σήμερα το πρωί (Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009) ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος ο οποίος παρέστη στην τελετή του αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Στο συγκεκριμένο Δημοτικό Σχολείο έγινε μια μεγάλη παρέμβαση προϋπολογισμού 510.000 ευρώ και σύμφωνα με την μελέτη του έργου προστέθηκαν τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας, έγινε ανακαίνιση του παλιού κτηρίου (στους χώρους γραφείου δ/ντή και δασκάλων, στην αίθουσα πληροφορικής, στους χώρους υγιεινής κ.λ.π.)
Ακόμη ολοκληρώνονται οι εργασίες ολικής αντικατάστασης της στέγης και του γηπέδου μπάσκετ.
Απευθυνόμενος στους μαθητές και τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά και συνέστησε ψυχραιμία για το θέμα της Νέας Γρίπης.
«Έχουμε δώσει συγκεκριμένες οδηγίες, υπάρχει το σχέδιο αντιμετώπισης της νέας γρίπης. Δεν χρειάζεται πανικός.
Χρειάζεται όμως η τήρηση των όρων υγιεινής. Σε κάθε περίπτωση είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε περιστατικό που τυχόν προκύψει» τόνισε ο κ. Σώκος.
Στη τελετή των εγκαινίων ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Παλαίρου κ. Νίκος Σολδάτος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος κ. Κωνσταντίνος Καταγής, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.α.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Σώκος επισκέφθηκε και το διθέσιο νηπιαγωγείο της Πλαγιάς.