«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Στην Πανελλήνια Έκθεση «Κορινθία 2009» το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Σε μια σημαντική έκθεση που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Κορινθίας, τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ συμμετείχε το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας. Πρόκειται για την Έκθεση «Κορινθία 2009», η οποία λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας, έχει πάρει, πλέον, Πανελλήνιο χαρακτήρα. Η Έκθεση λειτούργησε από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009 στην Κόρινθο, στο χώρο της επιχείρησης «Σωληνουργεία Κορίνθου».
Στην διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 150 εκθέτες που κάλυψαν πλήρως τα 4.360 ωφέλιμα τ.μ. του Εκθεσιακού χώρου, ενώ οι επισκέπτες πλησίασαν τις είκοσι χιλιάδες. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών που καλύφθηκαν από την Έκθεση :
1. τρόφιμα και ποτά
2. οικοδομικά υλικά
3. αυτοκίνητα, σκάφη
4. εξοπλισμός σπιτιού και επιχειρήσεων
5. τουρισμός
6. υπηρεσίες γενικά
7. ενέργεια, συστήματα ψύξης και θέρμανσης
8. βιολογικά προϊόντα
9. εναλλακτικές μορφές τουρισμού - αγροτουρισμός, ιαματικός τουρισμός
10. παραδοσιακά προϊόντα χειροτεχνίας
Η Έκθεση πλέον αποτελεί οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή που γειτνιάζει με την Αθήνα και φυσικά το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας δεν μπορούσε να λείψει από μια τέτοια διοργάνωση προβάλλοντας τα προϊόντα 25 επιχειρήσεων – μελών του, διαφόρων κλάδων δραστηριότητας.