«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Κλιμάκιο υπ. Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι.

Στα πλαίσια των προεκλογικών δραστηριοτήτων του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, την Παρασκευή 18-9-2009, κλιμάκιο υποψηφίων Βουλευτών του, πραγματοποίησε περιοδεία στο Μεσολόγγι. Το κλιμάκιο αποτελούμενο από τους υποψηφίους Βουλευτές στο Ν. Αιτωλ/νίας Γκασούκα Μαρία – Πανεπιστημιακό, Καραγκούνη Σταύρο – Εκπαιδευτικό, Δρόγγο Χρήστο – Αγρότη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου, επισκέφτηκαν το 4ο Δημοτικό Σχολείο, όπου είχαν μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν δασκάλους και νηπιαγωγούς, τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικότερο επίπεδο.
Ακολούθως το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε το Κέντρο Ημέρας ΕΨΥΠΕΑ όπου σε μια έκδηλη συγκινητική ατμόσφαιρα για το σημαντικό έργο που επιτελείται από τους ανθρώπους του και ύστερα από την ενημέρωση του υπεύθυνου ψυχιάτρου κ. Κωτσόπουλου, αναδείχθηκαν και συζητήθηκαν επί μακρόν όλα τα προβλήματα τα οποία ταλανίζουν το συγκεκριμένο ίδρυμα Ψυχικής Υγείας.
Στη συνέχεια η επίσκεψη έλαβε χώρα στην Πινακοθήκη του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, όπου ο Δήμαρχος της πόλης κ. Αναγνωστόπουλος ο οποίος υποδέχθηκε τους επισκέπτες, αναφέρθηκε λεπτομερώς σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος και η συζήτηση που ακολούθησε γονιμοποίησε σε ιδέες και προτάσεις το όλο κλίμα, κυρίως σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Πολιτισμού.

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ