«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Εκτός ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε ο Χ. Βερελής!

Εκτός ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε ο Χ. Βερελής, ένα απ’ τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία και όχι μόνο. Ποια πολιτικά παιχνίδια παίζονται θα το δείξει το μέλλον. Μήπως έχει να κάνει αυτή η αρχηγική απόφαση με τους λεγόμενους Παπανδρεϊκούς η μη; Μήπως έχει να κάνει με την απόφασή του να παραιτηθεί, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Γιωργάκη; Μήπως υπάρχει εσωκομματική αντιπαλότητα σε τοπικό επίπεδο; Η μήπως υπάρχει υστερόβουλη σκέψη για μελλοντική του αξιοποίηση σε άλλο πόστο; Θα δούμε!

Τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 4ης Οκτώβρη στο νομό μας είναι:


Διαβάστε στη
Ναυπακτία press
“ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ” ΒΕΡΕΛΗ
Τον “έκοψε” ο Παπανδρέου, γιατί τον “παρέκαμψε”
Με μια σημαντική απουσία, αυτή του Χρίστου Βερελή, ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία. Ο πρώην υπουργός, παρά τον αγώνα δρόμου στον οποίο είχε επιδοθεί, δεν έπεισε τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος και δεν τον συμπεριέλαβε στη λίστα των υποψηφίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ του καταλόγισε το γεγονός ότι τον παρέκαμψε κατά την παραίτησή του. Εν μέσω γενικής ευφορίας, αλλά και τοπικής δημοσκόπησης, που δείχνει το ΠΑΣΟΚ να προηγείται στο νομό κατά 7 μονάδες της Νέας Δημοκρατίας, οι 11 υποψήφιοι ετοιμάζονται για τον προεκλογικό αγώνα.

Υποψήφια ξανά η Ζέφη Δημαδάμα
Υποψήφια, για δεύτερη φορά, η Ζέφη Δημαδάμα, που συγκεντρώνει βάσιμες ελπίδες να εκπροσωπήσει τη Ναυπακτία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Δημήτρης Ντόκας