«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Συνάντηση Δημάρχου Αμφιλοχίας με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη

 

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο και στην οποία συμμετείχε επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Νίκας Νικόλαος, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε...

γύρω από οργανωτικά ζητήματα, με τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας να εκθέτει προβληματισμούς του που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία των Δήμων αλλά και θέματα χρηματοδότησής τους.

Από πλευράς του, ο Γενικός Γραμματέας δήλωσε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών στηρίζει τον θεσμό της τοπικήςαυτοδιοίκησης προωθώντας λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι, αποσκοπώντας στην απρόσκοπτη λειτουργία τους.

 

***

Συνεχίζονται έως 30 Μαρτίου οι αιτήσεις για το Διαγωνισμό Πρωτότυπων Μονολόγων υπό την αιγίδα του Δήμου Αμφιλοχίας

 

Συνεχίζονται έως τις 30 Μαρτίου 2023 οι αιτήσεις συμμετοχής στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτότυπων Μονολόγων επί σκηνής που πραγματοποιεί η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Δήμου Αμφιλοχίας καθώς και άλλων δήμων και πολιτιστικών φορέων από ολόκληρη την Ελλάδα.

Έπειτα από την άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού, η Ένωση Σεναριογράφων υλοποιεί για δεύτερη φορά φέτος την πολιτιστική εκδήλωση, παρέχονταςευκαιρία έκφρασης και καλλιτεχνικής διεξόδου σε συγγραφείς και ερμηνευτές και ενισχύοντας τη θεατρική δημιουργία.

Για να ενημερωθείτε για τους όρους του διαγωνισμού, επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο www.senariografoi.gr, ενώ για απορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδας στο email info@senariografoi.gr ή στο τηλέφωνο 6932089819.

 

Αναλυτικές πληροφορίες και όροι διαγωνισμού:

https://senariografoi.gr/gr/news/stories/1646/

 

Δείτε τα trailer της διοργάνωσης:

https://www.youtube.com/watch?v=rspTHUXhkkY

https://www.youtube.com/watch?v=itnQP6h0AIc

Δήμος Αμφιλοχίας
Γραφείο Τύπου