«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

ΚΚΕ - Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών στην Αιτωλ/νία

Τις επόμενες μέρες οι υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω περιοδείες. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

11:00πμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην εφορία στο Αγρίνιο.

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

6:00πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ & εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στα κλουβιά των ιχθυοκαλλιεργειών «AVRAMAR» (πρώην «Νηρέας»), στον Αστακό...

11:00πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στο συσκευαστήριο των ιχθυοκαλλιεργειών «AVRAMAR» (πρώην «Νηρέας»), στον Αστακό.

12:00μ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας Αστακού.

12:00μ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, Δημοτική Σύμβουλος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

11:00πμ, ο Βασίλης Νικάκης, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στο Αγρίνιο.

6:30μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο χωριό Γαβαλού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

6:30μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο χωριό Ματαράγκα.

ΚΚΕ - Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας