«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Ενθουσίασαν οι κλόουν σε Χαλκιόπουλο και Μενιδί στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αμφιλοχίας                                                         

Χαμόγελα και χαρά μοίρασαν σε όλους οι κλόουν που επισκέφθηκαν το Μενίδι και το Χαλκιόπουλο το περασμένο Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος Αμφιλοχίας.

 Οι κεντρικές πλατείες των δύο κοινοτήτων γέμισαν με παιδιά όλων των ηλικιών που απόλαυσαν τα καμώματα των κλόουν και πολύ παιχνίδι, δοκίμασαν ζαχαρωτές λιχουδιές, έπαιξαν με μπαλονοκατασκευές και πήραν μέρος σεχορευτικές επιδείξεις. Παράλληλα, οι ντόπιοι και οι επισκέπτες του Μενιδίου παρακολούθησαν ένα ξεχωριστό θέαμα, τους καρναβαλιστές να πραγματοποιούν περίπατο στην παραλία, δεχόμενοι τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί...

 Ο Δήμος Αμφιλοχίας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των αποκριάτικων εκδηλώσεών μας, και ειδικά:τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χαλκιοπούλων Βασίλη Ταλιούρα, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μενιδίου Δημοσθένη Βανάκα, τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλκιοπούλων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μενιδίου «Ο Ερωδιός Αιτωλοακαρνανίας», τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων Χαλκιοπούλων και Μενιδίου, το δάσκαλο παραδοσιακών χορών Γιάννη Γκαναβία, την δασκάλα λάτιν χορών Θεοδώρα Μπαρκούζου,καθώς και τους μαθητές, εκπαιδευτικούς, εθελοντές και δημοτικούς υπαλλήλους.

 

***

Ψηφιακή υπογραφή εκδίδουν πλέον τα ΚΕΠ του Δήμου Αμφιλοχίας

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου Αμφιλοχίας, ενημερώνουν ότι από χθες, 22 Φεβρουαρίου 2023, διαθέτουν ψηφιακά πιστοποιητικά για την έκδοση ψηφιακής υπογραφής.

Όποιος πολίτης επιθυμεί να προχωρήσει στην έκδοση ψηφιακής υπογραφής, παρακαλείτε να προσέλθει στα ΚΕΠ: Αμφιλοχίας (ΚΕΠ 08886), Μενιδίου (ΚΕΠ 0679), Ινάχου (ΚΕΠ 0888) ή στο πλησιέστερο σε εκείνον γραφείο.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://aped.gov.gr/procedures/pos-tha-apoktiso-psifiaki-ypografi/

 

***

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμπλήρωση-επικαιροποίηση μητρώου εργοληπτών

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών-Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμφιλοχίας, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμπλήρωση-επικαιροποίηση του μητρώου εργοληπτών (εταιριών και φυσικών προσώπων) για την πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες, χιονοπτώσεις, πυρκαγιές ή οποιοδήποτε άλλο έκτακτο φαινόμενο ή φυσική καταστροφή και την πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης υποδομών αρμοδιότητάς του Δήμου Αμφιλοχίας, για το χρονικό διάστημα 2023-2024 (έως 31/12/2024).

Προκειμένου να συμπληρωθεί-επικαιροποιηθεί το μητρώο εργοληπτών, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος που διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και προσωπικό, να υποβάλει αίτηση στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών-Τμήμα Τεχνικών Έργων & Συντήρησης Υποδομών, Γραφείο Πολιτικής Προστασίας, Γεωργίου Στράτου 5, Τ.Κ. 305 00, Αμφιλοχία (τηλ. 2642360423-425-445) ή στο emailpolitikiprostasia@1257.syzefxis.gov.gr

Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής στο μητρώο καθώς και τα απαιτούμενα έγγραφα που απαιτείται να συμπληρωθούν, βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμφιλοχίας, στο σύνδεσμο:

https://www.dimosamfilochias.gr/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-ti-symplirosi-epikairopoiisi-mitrooy-ergolipton/

Γραφείο Τύπου Δήμου Αμφιλοχίας