«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Αμφιλοχίας: Διανομή προϊόντων σε ωφελούμενους ΤΕΒΑ Δήμου Αμφιλοχίας

Διανομή προϊόντων σε ωφελούμενους ΤΕΒΑ Δήμου Αμφιλοχίας

Η Διεύθυνση Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Αμφιλοχίας ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με φορείς, η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και οι εταίροι της θα προχωρήσουν στη διανομή προϊόντων τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, ως εξής:

 

·         Στην Αμφιλοχία, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (1οχλμ Επαρχιακής Οδού Αμφιλοχίας-Αγρινίου) και ώρες 09:00-14:00

·         Στο Χαλκιόπουλο, στο πρώην Δημαρχείο Ινάχου, και ώρες 09:00-14:00

 

Το πρόγραμμα διανομής προϊόντων ΤΕΒΑ περιλαμβάνει:

 

1. Νωπά Τρόφιμα (βόειο κρέας, χοιρινό κρέας, φέτα, γραβιέρα, τυρί ημίσκληρο, ακτινίδια, μήλα, αχλάδια ) και

2.Είδη Παντοπωλείου (ελαιόλαδο, ρύζι, αλεύρι, κριθαράκι, μακαρόνια, φακές, φασόλια, αλάτι, κομπόστα, ρεβύθια, κονσέρβα τόνος).

 

Η Κοινωνική Σύμπραξη έχει αναλάβει την ειδοποίηση των ωφελούμενων (μέσωSMS και τηλεφωνικά) προκειμένου να παραβρεθούν στο σημείο διανομής τις συγκεκριμένες ώρες.

Οι ωφελούμενοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη της ταυτότητάς τους και το ΑΜΚΑ τους ή εξουσιοδότηση. Οι ποσότητες των ειδών που θα διανεμηθούν είναι περίπου 31 κιλά ανά ωφελούμενο και για την μεταφορά τους θα χρειαστείμεταφορικό μέσο.