«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην Αιτωλ/νία

Περιοδείες θα πραγματοποιήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, σε πόλης, χωριά και χώρους δουλειάς της Αιτωλοακαρνανίας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ

10:30 πμ, η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, γραμματέας του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και ο Βασίλης Νικάκης, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στη λαϊκή αγορά στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου...

6:30 μμ, θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει σε σύσκεψη εργαζομένων στον κλάδο των κατασκευών, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚΑ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος στο Νοσοκομείο Αγρινίου, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών του νομού, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ. Στη σύσκεψη θα μιλήσει, ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

ΤΡΙΤΗ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ

11:00 πμ, η Σούλα Μπούρα, πρόεδρος του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας και η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, γραμματέας του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφιες βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στην επιχείρηση ιματισμού «ΚΑΜΜΕΝΟΣ», στο Αγρίνιο.

6:30 μμ, ο Βασίλης Νικάκης, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει σε εμπορικά καταστήματα στην περιοχή της πλατείας Χατζοπούλου, στο Αγρίνιο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΛΕΒΑΡΗ

10:30 πμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων (ΟΑΣ) Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και η Αθηνά Κουτρούμπα, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στη λαϊκή αγορά των παραγωγών στην περιοχή Τρένα.

10:30 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες της Περιφέρειας στο Μεσολόγγι. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Νίκος Μωραΐτης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

11:00 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, δημοτική σύμβουλος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά της Αμφιλοχίας.

6:00 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε σύσκεψη στην Άνω Χώρα ορεινής Ναυπακτίας. Στη συνέχεια θα περιοδεύσει στο χωριό Αμπελακιώτισσα. Μαζί του θα περιοδεύσει η Ντίνα Μπούρη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ

10:00 πμ έως 12 μ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει σε Δημοτικά σχολεία και το Γυμνάσιο  Αμφιλοχίας.

10:30 πμ, ο Βασίλης Νικάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, και η Αθηνά Κουτρούμπα, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, στη λαϊκή αγορά στην περιοχή του γηπέδου του Παναιτωλικού.

11:00 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε σύσκεψη κτηνοτρόφων στην Κλεπά ορεινής Ναυπακτίας. Στη συνέχεια θα περιοδεύσει στα χωριά Πλάτανος και Περίστα. Μαζί του θα περιοδεύσει η Ντίνα Μπούρη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

7:30 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Δοκίμι, Καλύβια. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ

11:00 μμ, ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Στη συνέχεια θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της πόλης. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Πάνος Σταθελάκης, γραμματέας της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

 

7:30 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Λυσιμαχία,  Κλεισορρεύματα, Αγγελόκαστρο. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΛΕΒΑΡΗ

6:30 μμ, ο Κώστας Σιέττος, αναπληρωτής καθηγητής Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμογών του Πανεπιστημίου της Νάπολης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Γαβρολίμνη, Τρίκορφο, Μακύνεια και Ρίζα Ναυπακτίας. Μαζί του θα περιοδεύσει η Ντίνα Μπούρη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

ΚΚΕ - Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας