«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα ιδιαίτερα ζεστό περιβάλλον, πραγματοποιήθηκε η Ανοιχτή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο με ομιλητές τον τέως πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου...


Παρευρέθηκαν οι βουλευτές του νομού Γ. Βαρεμένος και Θ. Μωραΐτης καθώς και η πρώην βουλευτής Μαρία Τριανταφύλλου. Επίσης παρόντες ήταν ο πρώην Γ.Γ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γρηγόρης Θεοδωράκης και ο πρώην Γ.Γ. Νέας Γενιάς Παυσανίας Παπαγεωργίου.
     Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και στην διαδικασία ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ. Επιδίωξη ήταν ένας πλούσιος, εποικοδομητικός διάλογος ο οποίος θα συνδυάζει την πλατιά απεύθυνση στους δημοκρατικούς πολίτες ώστε να ενταχθούν στην μεγάλη προοδευτική παράταξη της Αριστεράς.
     Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές του Νομού και άλλοι θεσμικοί παράγοντες.
     Τέθηκαν ερωτήματα στους ομιλητές από τα μέλη και τους φίλους  οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία και την ελπίδα για την επιτυχία της ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.
     Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην νεοσύστατη Γεωπονική Σχολή Μεσολογγίου με τους προαναφερόμενους και άλλους τοπικούς παράγοντες, όπου τους υποδέχτηκαν οι πρόεδροι των τμημάτων της Σχολής. Ενημερώθηκαν για τα προβλήματα και τα κενά που υπάρχουν και ζητήθηκε από τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ να παρέμβουν για την επίλυση τους.
     Η συγκεκριμένη επίσκεψη είχε ιδιαίτερη συμβολική αξία δεδομένου ότι η νέα σχολή ιδρύθηκε κατά την περίοδο της κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ αποκαθιστώντας την αδικία που υπέστη η πόλη από το σχέδιο «Αθηνά» από την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
                                                                   
ΣΥΡΙΖΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ