«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Μανώλης Γεωργοστάθης: Εύχομαι Καλή Χρονιά με Υγεία κι Ευτυχία! Σ΄ όλον τον κόσμο και ειδικά στους Αγρινιώτες!

Σε σύντομη συνομιλία, που είχα πριν λίγο, με τον μαέστρο Μανώλη Γεωργοστάθη (Λαϊκή Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής « Έμμετρον » )!

Για τις πρόσφατες καλλιτεχνικές του δραστηριότητες μου δήλωσε:


«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, η εκδήλωση με τίτλο «Τα παιδιά μας ταξιδεύουν… στις μέρες που έρχονται», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού.
Αμέσως μετά ακολούθησε η μουσική παράσταση «Χρώματα και Αρώματα», με την Γλυκερία, την Φωτεινή Δάρα, την Μελίνα Ασλανίδου, τον Παντελή Θαλασσινό, την Παιδική-Νεανική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου και την Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής «ΕΜΜΕΤΡΟΝ», υπό την Καλλιτεχνική Επιμέλεια του Μανώλη Γεωργοστάθη, που συγκίνησαν το κοινό, ταξιδεύοντάς το με αγαπημένες μελωδίες.»

Τώρα ο Μαέστρος Μανώλης Γεωργοστάθης προετοιμάζει ένα «Αφιέρωμα στα τραγούδια του Μιχάλη Κακογιάννη»! που θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννινα στις 29 Γενάρη 2020 με τη συνεργασία του Πνευματικού κέντρου Ιωαννίνων.

ΕΥΧΕΣ… του Μαέστρου Μανώλη Γεωργοστάθη:
Εύχομαι Καλή Χρονιά με Υγεία κι Ευτυχία! Σ΄ όλον τον κόσμο και ειδικά στους Αγρινιώτες! Γιατί είχα την τιμή να συνεργαστώ για πολλά χρόνια και με τον Αριστείδη Μόσχο
και να συμμετέχω σε πολλές συναυλίες, μαζί με άλλους σπουδαίους Καλλιτέχνες και στην περιοχή σας!

***
ΕΓΡΑΨΑ...

Χάρηκα πολύ Μανώλη… σου εύχομαι… πάντα Καλές Επιτυχίες!!!


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΕΣΤΡΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!
Δημήτρης Ντόκας