«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

Σήμερα το ChristmaseveParty

Με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη 

Όλα είναι  έτοιμα για την αποψινή συναυλία του  Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Αγρίνιο.  Ο αγαπημένος  ερμηνευτής  έρχεται για μας ξεσηκώσει  σε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο  πάρτι στην Πλατεία Δημοκρατίας ...

Στις 8.30 μ.μ ο  Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με την Μελίνα Μακρή και την ορχήστρα του  θα μας παρασύρει στο ρυθμό του.
Ελάτε να διασκεδάσουμε σε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό με  δωρεάν ζεστό κρασί  και να πετάξουμε φαναράκια των ευχών στον ουρανό.

***

ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ

Ευχές με τους εργαζόμενους και τους ωφελούμενους των Δομών  Αστέγων Αγρινίου αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και ο Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής.
Σε ζεστή ατμόσφαιρα,  στο γεύμα που οργάνωσαν οι εργαζόμενοι και έγινε στο Ανοικτό Κέντρο Ημέρας, ο Δήμαρχος Αγρινίου ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα κοντά σαςσε αυτό το γεύμα που  με τόση αγάπη επιμεληθήκατε.Αυτές τις ημέρες ας δώσουμε στην ψυχή μας τη χαρά ν’ ανακαλύψει τη σημασία και το μήνυμα της Γέννησης του Χριστού. Ας διδαχθούμε την αρετή της ταπεινότητας και της αλληλεγγύης. Το φως των Χριστουγέννων ας γίνει φάρος ελπίδας και αδελφοσύνης προς όλους τους συνανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας. Χρόνια Πολλά. Καλά Χριστούγεννα».


Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τη λειτουργία των Δομών Αστέγων,  θα  πραγματοποιηθεί  προβολή  της ταινίας "Χωρίς Οικογένεια"στις 28 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Άνεσις". Η είσοδος θα  είναι ελεύθερη για το κοινό.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει τρόφιμα για το πρωινό των ωφελουμένων των Δομών Αστέγων του Δήμου Αγρινίου. Το προσωπικό των Δομών Αστέγων θα βρίσκεται εκεί για την παραλαβή αλλά και για επιπλέον ενημέρωση.
                                                                                 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ