«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ "ΦΛΟΓΑ" στο ΑΓΡΙΝΙΟ

 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΣΥΓΧΡΟΝΟ», υλοποιώντας το σύνθημά του ότι “Γλώσσα και Πολιτισμός πρέπει να διδάσκονται μαζί” και ότι...
“μέσα από τη διδασκαλία ξένων γλωσσών διδάσκουμε στους μαθητές μας ηθικές αξίες αλληλεγγύης και ανθρωπισμού”, συμμετείχε και φέτος στις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Αγρινίου για τέταρτη χρονιά, με το Χριστουγεννιάτικο Bazaarμε δημιουργίες των μαθητών μας για να στηρίξουμε τον Σύλλογο Γονιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», καθώς και μουσική εκδήλωση των μαθητών μας την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου.




Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ΑνδριανήΖαγγανά που αφιλοκερδώς προετοίμασε τους μαθητές μας, καθώς και τους μουσικούς Χρήστο Καλαμπαλίκη, Βασίλη Βαζούρα και Εύα Καψάλη που συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας συμβάλλοντας να παρουσιαστεί μία μουσική παράσταση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους είχαν τη τύχη να την παρακολουθήσουν.





Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας τις προσεχείς ημέρες  θα παραδόσουν το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν στην εκπρόσωπο του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ».