«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΙΜΑΤΟΥ


Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου θα εγκαινιάσει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στις 8.00 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου την έκθεση του Χρίστου Σιμάτου  με τίτλο "Καπναποθήκες ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ – πορεία στο φως και τον χρόνο".
Στην έκθεση θα παρουσιαστεί, για πρώτη φορά, φωτογραφικό υλικό από τις παλιές καπναποθήκες Παπαστράτου, εμβληματικό τοπόσημο του Αγρινίου...

 
Την έκθεση θα συνοδεύει λεύκωμα με επιλογή έργων της έκθεσης και κείμενα του Δημάρχου Αγρινίου Γεώργιου Παπαναστασίου, του κ. Χρήστου Χαρπαντίδη, Προέδρου και Διευθύνοντα  Συμβούλου της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Δ.Π.Α. Χρήστου Γαρουφαλή.
Η έκθεση παρουσιάζεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από την εκδημία του Τάσου Παπαστράτου.
  
Διάρκεια έκθεσης: έως 8 Φεβρουαρίου 2019.                 

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

***
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ - ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ -ΞΕΝΑΓΗΣΗΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης και τιμής στην Οικογένεια Παπαστράτουθα πραγματοποιηθούν δύο οδοιπορικά – ξεναγήσεις
στους χώρους των δωρεών των Ευεργετών ΑφώνΠαπαστράτου στο Αγρίνιοαπό τον Απόστολο Βετσόπουλο,  Δρ. UCL, Σ.Σ.Ε. του Π.Ε.Κ.Ε.Σ  Δυτ. Ελλάδας.
Οι ξεναγήσεις θα γίνουν την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 5.00 μ.μ. και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 10.00 π.μ.
Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ.26413 – 60613.

(Επισυνάπτεται το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων)


                     ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ