«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟΥ (ΤΕΒΑ) ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και  Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ανακοινώνει ότι:

Tην Τετάρτη14 Νοεμβρίου 2018έως και την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018,θα πραγματοποιηθεί διανομήΚρέατος και ειδών Οπωροπωλείου, στους δικαιούχους του <<Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)>>του Δήμου Αγρινίου καιτης Ι.Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, που έχουν ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα (sms) στα κινητά τηλέφωνα τα οποία έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.
Για την  διαδικασίατων διανομών:

ŸΟι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώροδιανομής,την ημερομηνία που  θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (sms)που τους έχει αποσταλεί.
ŸΟ κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α.ή τοΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα και την αστυνομική τουταυτότητα.
ŸΣε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.
ŸΠαρακαλούνται επίσης οι δικαιούχοι του προγράμματος, και ειδικά οι πολυμελείς οικογένειες, όπως μεριμνήσουν για την παραλαβή και μεταφοράτων ευπαθών προϊόντων από τον χώρο του Παντοπωλείου, δεδομένου ότι θα διατεθούν αρκετές ποσότητες προϊόντων, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της διαδικασίας των διανομών.
ŸΗ διανομή θα πραγματοποιείται  στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου ΔήμουΑγρινίου (Βλαχοπούλου 13) ως εξής:
ŸΤετάρτη 14/11/2018έωςΠέμπτη 15/11/2018από τις 9.00 πμ. έως  τις 14.00μμ.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ



ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστεστο τηλέφωνο: 2641025392.