«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Ο Παύλος Μοσχολιός για "Τον σχεδιασμό για τη νέα θέση του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου"

Με αφορμή την δήλωση του Δημάρχου Αγρινίου για το 7ο Γυμνάσιο, ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παύλος Μοσχολιός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τον σχεδιασμό για τη νέα θέση του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου, την δέσμευση του οικοπέδου και τη μελέτη την έκανε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή από το 2012.
Επομένως δεν καταλαβαίνουμε πoια είναι η στοχευμένη και μεθοδική(!) δουλειά της Δημοτικής Αρχής, ούτε οι συντονισμένες ενέργειες και...
διεκδικήσεις(!) όπως λέει ο Δήμαρχος.
Το σίγουρο είναι ότι για να ενταχθεί σήμερα αυτό το σχολείο κάποιοι άλλοι πριν από τον σημερινό Δήμαρχο νοιάστηκαν, δέσμευσαν οικόπεδα, μελέτησαν και κατασκεύασαν αρκετά νέα κτίρια και γενικά σχεδίασαν μια συνολικότερη πολιτική για την σχολική στέγη, πράγμα το οποίο δεν έκανε ο ίδιος στην θητεία του ούτε κατ’ ελάχιστον.
Είναι επίσης σίγουρο ότι αν δεν αναδεικνύαμε επανειλημμένα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και με δελτία τύπου εδώ και 3 χρόνια, η μελέτη θα ήταν ακόμη στα συρτάρια της τεχνικής υπηρεσίας.
Επομένως όσα και να πει σήμερα ο Δήμαρχος, λίγους μήνες πριν από τις εκλογές, δεν αλλάζουν αυτό που έχουμε πει κατά καιρούς, ότι θα είναι ο μοναδικός Δήμαρχος  της σύγχρονης ιστορίας της πόλης, που στην θητεία του δεν θα έχει σχεδιασθεί, μελετηθεί και κατασκευασθεί ούτε μια νέα σχολική μονάδα».