«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Το Ε.Κ. Αγρινίου για τη συνάντηση της ηγείας της ΓΕΣΕΕ με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καταγγέλλει  στην εργατική τάξη  και το λαό της περιοχής την απαράδεκτη  όσο και επικίνδυνη στάση  της πλειοψηφίας  της Γ.Σ.Ε.Ε.  κατά τη συνάντηση που είχαν  με την ηγεσία  του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Ζήτησαν τα συνέδρια της Γ.Σ.Ε.Ε. και των άλλων  συνδικαλιστικών οργανώσεων  να γίνονται  με τα ΜΑΤ και το συνδικαλιστικό της ασφάλειας.
Δεν κρατάνε ούτε τα   προσχήματα  ...
Μπροστά  στην  αποκάλυψη του βρόμικου ρόλου  τους  από το ταξικό κίνημα του ΠΑΜΕ  τρομοκρατήθηκαν  και ζητάνε την προστασία  από την αστυνομία.
Είναι βαθιά  γελασμένοι  ότι έτσι θα συνεχίσουν την υπονόμευση των διεκδικητικών  αγώνων  των εργαζομένων.
Μιλάμε για ξετσίπωτο  κυβερνητικό συνδικαλισμό. Τα συνέδρια  των συνδικαλιστικών οργανώσεων  που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ δε γίνονται για τα οφίτσια και τα προνόμια των συνδικαλιστών. Γίνονται για τον προσανατολισμό  και το ρόλο των συνδικάτων για την οργάνωση , τη συμμετοχή και την αγωνιστική διεκδίκηση  των αιτημάτων των εργαζομένων.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να τους διώξουν από τα συνδικάτα,  τους εκπροσώπους του ΣΕΒ , των τραπεζιτών , των  εφοπλιστών, των μεγάλων  επιχειρηματικών  ομίλων , των κυβερνήσεων,   γιατί τέτοιοι  είναι η πλειοψηφία της  Γ.Σ.Ε.Ε – ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ – Αυτόνομη Παρέμβαση, που με τη στάση τους  βάζουν πλάτη  για να περνάνε οι αντεργατικές  αντιλαϊκές πολιτικές και να αυξάνουν τα κέρδη τους .
Είναι επικίνδυνοι !
Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε και θα τους σταματήσουμε. Δεν πρέπει να επιτρέψουν οι εργαζόμενοι  να παίζουν  αυτό το βρόμικο ρόλο στις πλάτες τους.

Το  Δ.Σ.