«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού με ένταλμα
    
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι...
σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, για υπόθεση κλοπής.



Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις

    
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς την Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 33χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα  μηνών και χρηματική ποινή (7.500) ευρώ, για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς.



Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για απλή σωματική βλάβη, απειλή και  εξύβριση

   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, σε βάρος ενός 31χρονου ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί, διότι χθες το πρωί μετέβη σε ταχυφαγείο στο Αίγιο, όπου εργάζεται ως υπάλληλος 32χρονη ημεδαπή και  της προκάλεσε σωματική βλάβη, με τα άκρα του, ενώ την απείλησε και την εξύβρισε.


***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αιτωλίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, την ερχόμενη εβδομάδα (28-8-2017 έως 03-9-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 28-8-2017 και κατά τις ώρες 17:00 - 01:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Λιμνίτσα  - Τερψιθέα  - Ελατού – Άνω Χώρα – Αμπελακιώτισσα – Περδικόβρυση – Πλάτανος.
•    Την Τρίτη 29-8-2017 και κατά τις ώρες 19:00 - 01:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αγγελόκαστρο - Σταμνά – Άγιος Ηλίας – Γουριά – Πεντάλοφος – Λεσίνι – Μάστρο – Κατοχή - Νεοχώρι.
•    Την Τετάρτη 30-8-2017 και κατά τις ώρες 17:00 - 24:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Παλαιομάνινα – Στρογγυλοβούνι – Αγράμπελα – Πρόδρομος – Χρυσοβίτσα – Μαχαιράς – Μπαμπίνη – Σκουρτού.
•    Την Πέμπτη 31-8-2017 και κατά τις ώρες 9:00 - 15:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ριγάνι – Φαμήλα – Στράνωμα – Δορβιτσά – Ποκίστα – Πλάτανος  - Σίμος  - Παλαιόπυργος.  
•    Το Σάββατο 2-9-2017 και κατά τις ώρες 08:00 - 15:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Λυσιμαχεία -  Κλεισορρεύματα  - Ζευγάρακι - Κάτω– Κεράσοβο  -  Άνω Κεράσοβο - Μεσάριστα – Ποταμούλα - Άνω Μακρινού.
•    Την Κυριακή 3-9-2017 και κατά τις ώρες 8:00 - 14:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αγγελόκαστρο - Σταμνά – Άγιος Ηλίας – Γουριά – Πεντάλοφος – Λεσίνι – Μάστρο – Κατοχή - Χρυσοβέργι.

***
Εξιχνιάστηκε κλοπή σε οικία ηλικιωμένης στην Ηλεία

Δράστης είναι ένας 56χρονος ημεδαπός, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί

Ο 56χρονος είχε διαρρήξει οικία και είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 7.650 ευρώ, καθώς και κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ


Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κλοπή σε οικία, που είχε διαπραχθεί, φέτος τον Μάρτιο, σε χωριό του Πύργου Ηλείας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, για κλοπή, σε βάρος ενός 56χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης, πρωινές ώρες της (19-3-2017), σε χωριό του Πύργου, διέρρηξε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (7.650) ευρώ, καθώς και κοσμήματα συνολικής αξίας (2.000) ευρώ. 

Από την ενδελεχή έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του 56χρονου, ο οποίος λόγω των αποδεικτικών στοιχείων ομολόγησε την πράξη του και επέστρεψε στην ηλικιωμένη το χρηματικό ποσό των (3.900) ευρώ.  

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 56χρονου θα υποβληθεί στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.