«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
   
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών για παραβίαση υποχρέωσης για διατροφή.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
   
Συνελήφθη, χθες αργά στο βράδυ, στο 66ο χιλιόμετρο Ιονίας Οδού στον κόμβο Ρίγανης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε,  βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ξύλινο ρόπαλο.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή
   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι...
λίγη ώρα νωρίτερα είχε παραβιάσει οικία 52χρονου ημεδαπού στο Αιτωλικό, χωρίς να αφαιρέσει ενώ κατά τη διαφυγή του αποπειράθηκε να αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσικλέτα 45χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, αλλά ακινητοποιήθηκε από τον παθόντα και συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στο σημείο του περιστατικού. Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στο δράστη βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, με μήκος λάμας δώδεκα εκατοστά.



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση του Νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς
   
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το μεσημέρι, στην Πορροβίτσα Ακράτας σε μη περιφραγμένο αγρόκτημα, σκύλος ιδιοκτησίας του προκάλεσε απλή σωματική βλάβη σε 46χρονο ημεδαπό, δαγκώνοντάς τον στο αριστερό πόδι. Ο τραυματίας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο  Αιγίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. 



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Σύλληψη ημεδαπού για ένταλμα και καταδικαστική απόφαση
   

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών για κλοπή.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στα Σαβάλια, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. 


***
Συνεχίζονται οι συλλήψεις αλλοδαπών στα Αεροδρόμια της Δυτικής Ελλάδας

Δυο ακόμα άτομα επιχείρησαν να εξέλθουν από τη χώρα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας, δυο αλλοδαποί,  υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 19 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράνομη έξοδο από τη Χώρα.

Ειδικότερα, οι δυο αλλοδαποί επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς από το   Άκτιο, με προορισμό την πόλη Ντίσελντορφ της Γερμανίας αλλά κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι τα διαβατήρια Βουλγαρικών Αρχών που κατείχαν ήταν πλαστά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, ενώ τα ταξιδιωτικά έγγραφα των δυο δραστών κατασχέθηκαν.

***
Ακόμα μια σύλληψη αλλοδαπού στον Κρατικό Αερολιμένα του Αράξου

Ο συλληφθείς επιχείρησε να εξέλθει από τη χώρα με πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο Σουηδικών Αρχών 


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 18χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σομαλίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Ειδικότερα, ο 18χρονος επιχείρησε να ταξιδέψει αεροπορικώς από τον Άραξο, με προορισμό το Μόναχο Γερμανίας και κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι κατείχε πλαστό διαβατήριο Σουηδικών Αρχών.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι αυτός είχε διέμενε στη Χώρα μας παράνομα. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το διαβατήριο κατασχέθηκε.


***
Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί στην Πατρών - Πύργου για κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και περισσότερα από σαράντα γραμμάρια κάνναβης


Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Αρετής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 31 και 27 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τη καταπολέμηση των ναρκωτικών, εντόπισαν τους δυο δράστες να κινούνται με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 31χρονου και σε έλεγχο που τους ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή τους και  κατέσχεσαν τα εξής :

    Μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης και 
    Δυο αυτοσχέδιες ανισοβαρείς συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 42,3 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

***
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε περίπτερα στη Μεσσηνία, στην Κορινθία και στην Ηλεία
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο άτομα
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει και ακόμη δύο άτομα
Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει μεταξύ άλλων, χρήματα και προϊόντα καπνού, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -49.000- ευρώ 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και τα Αστυνομικά Τμήματα Τριφυλίας, Γαργαλιάνων, Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης και Ζαχάρως, επτά (7) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε περίπτερα, στην Μεσσηνία, στην Κορινθία και στην Ηλεία.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν προχθές (4.8.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, ένας (1) 28χρονος ημεδαπός και ένας (1) 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και ακόμη δύο (2) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, έναν (1) 27χρονο και έναν (1) ανήλικο, που αναζητούνται.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που προέκυψε ως αποτέλεσμα της άρτιας και αγαστής συνεργασίας των παραπάνω αστυνομικών υπηρεσιών,  εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, τουλάχιστον από τον μήνα Μάιο 2017, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, με σκοπό την διάπραξη κλοπών σε περίπτερα.
Όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, κατά το χρονικό διάστημα από την 22.5.2017 έως και την 4.8.2017 και κατά τις βραδινές ώρες, διέπραξαν συνολικά πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών σε περίπτερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, στην Κόρινθο Κορινθίας, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας και στην Ζαχάρω Ηλείας, αντίστοιχα, καθώς και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε περίπτερα, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας και στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, αντίστοιχα.
Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει μεταξύ άλλων, χρήματα και  προϊόντα καπνού, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -49.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Επιπλέον, στη κατοχή του 28χρονου και του 25χρονου, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, οποίος του παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Κυπαρισσίας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, προκειμένου να εξακριβωθεί όλο το εύρος της εγκληματικής τους δραστηριότητας, η συμμετοχή τους σε διάπραξη και άλλων συναφών αδικημάτων και η τυχόν εμπλοκή περισσοτέρων ατόμων στην εγκληματική οργάνωση.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.



Σύλληψη ημεδαπού για βιασμό

    
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 18χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό 14χρονης ημεδαπής. Είχε προηγηθεί ολιγοήμερη επικοινωνία των δυο ατόμων μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, αυτή μετέβηκε στην οικία του δράστη, προχθές το βράδυ, όπου ο 18χρονος ασκώντας της ψυχολογική βία, την εξανάγκασε σε κατά φύση συνουσία. Η πράξη δηλώθηκε στις αστυνομικές αρχές, από συγγενικό πρόσωπο της παθούσας, την επόμενη ημέρα το πρωί, ενώ ο δράστης  εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και συνελήφθη.


Σύλληψη  αλλοδαπού  παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών
    Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων του, διέμενε παράνομα στη Χώρα μας.

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών
     Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26, 26 και 40 ετών, διότι όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων τους, διέμεναν παράνομα στη Χώρα μας.


Αιφνίδιος θάνατος ημεδαπής

   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, σχηματίζεται δικογραφία για αιφνίδιο θάνατο 66χρονης ημεδαπής, η οποία χθες τα ξημερώματα, βρέθηκε νεκρή στην οικία της, στην Χαλανδρίτσα, από συγγενικά της πρόσωπα. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.


Ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό αλλοδαπού
   
Χθες το απόγευμα, στο παλαιό λιμάνι Πατρών, κατέρρευσε στέγη εγκαταλελειμμένης αποθήκης, επιφάνειας 2.500 τ.μ., με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 25χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλγερίας. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών για φωτογράφιση του χώρου του συμβάντος, καθώς και λοιπές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ η προανάκριση ενεργείται από τους αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση     
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι  σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή 1.200 ευρώ για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή

   
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι την 2-8-2017 το βράδυ, παραβίασαν πόρτα οικίας 36χρονης ημεδαπής, στα Νικολέικα Αιγίου και αφαίρεσαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα τάμπλετ, κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Ανεύρεση πτώματος     
Χθες το μεσημέρι, σε δασώδη περιοχή, στη θέση Νεμούτα Αρχαίας Ολυμπίας, βρέθηκε νεκρός, από πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ένας 78χρονος ημεδαπός, για τον οποίο, από τις 30-7-2017, πραγματοποιούνταν συνεχείς αναζητήσεις από αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, για φωτογράφιση και εξερεύνηση του χώρου, ενώ παραγγέλθηκε και νεκροψία - νεκροτομή του πτώματος. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας.


Σύλληψη ημεδαπού για μέθη
   
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στα Καβάσιλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του υπό την επήρεια μέθης, ενώ από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστήριου συμβολαίου.

Αιφνίδιος θάνατος ημεδαπής     
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού σχηματίζεται δικογραφία για αιφνίδιο θάνατο 65χρονης ημεδαπής, η οποία χθες το βράδυ, μεταφέρθηκε με  σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. από την οικία της στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών
    Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για επικίνδυνη σωματική βλάβη
   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, εκσφενδόνισε δυο πέτρες σε τζαμαρία  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, από τις οποίες η μια τραυμάτισε ελαφρά στο κεφάλι 21χρονη θαμώνα.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στο 75ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δέκα ναρκωτικά δισκία.

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπής   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας σχηματίζεται δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό 78χρονης ημεδαπής, το οποίο έλαβε χώρα σήμερα στις 08.00 το πρωί, στην Κωνωπίνα Αιτωλοακαρνανίας. Από την έως τώρα έρευνα η οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο οδηγούμενο από 45χρονο ημεδαπό, παρέσυρε την 78χρονη, η οποία ήταν πεζή. Ο οδηγός συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 


Ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπού
   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς σχηματίζεται δικογραφία για ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό 78χρονου ημεδαπού, ο οποίος  χθες το βράδυ, στη Ματαράγκα Γαβαλούς, οδηγώντας γεωργικό ελκυστήρα σε αγροτική οδό με κατωφέρεια, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, καταπλακώθηκε από αυτό με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θανάσιμος τραυματισμός του. Επισημαίνεται ότι ο γεωργικός ελκυστήρας κατακρημνίστηκε σε παρακείμενη χαράδρα, βάθους πενήντα  μέτρων.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ακαρνανίας


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, την ερχόμενη εβδομάδα (7-8-2017 έως 13-8-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 7-8-2017 και κατά τις ώρες 17.00 - 24.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βλασίου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ποταμούλα – Κυπάρισος – Πεντάκορφος – Άγιος Βλάσιος – Χούνη.
•    Την Τρίτη 8-8-2017 και κατά τις ώρες 08.00 - 15.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καλλιθέα - Ταξιάρχης – Λευκό - Κάτω Χρυσοβίτσα – Μαραθιάς - Πάμφιο –  Σιταράλωνες - Κάτω Μυρτιά.
•    Την Τετάρτη 9-8-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μαλεσιάδα – Χαλκιόπουλο – Πατιόπουλο – Φλωριάδα – Χρυσοράχη - Χρυσοπηγή. 
•    Την Πέμπτη 10-8-2017 και κατά τις ώρες 18:00 έως 01:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αρχοντοχώρι – Αετός - Κομποτή – Τρύφος – Κονοπίνα – Παπαδάτος – Φυτείες - Ρίβιο.
•    Την Παρασκευή 11-8-2017 και κατά τις ώρες 18:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Παναγούλα – Βάρνακα  - Κανδύλα – Μύτικα – Πάλαιρο.
•    Το Σάββατο 12-8-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ελαιοχώρι - Καστριώτισσα - Μαρλέσιο – Οικισμοί Συκούλας – Μενίδι.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αχαΐας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, την ερχόμενη εβδομάδα (7-8-2017 έως 13-8-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 7-8-2017  και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κράλλι – Ζησιμαιικα  - Νεοχώρι – Χαραυγή – Τζάιλο – Σανταμέρι – Πόρτες.  
•    Την Τρίτη 8-8-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Ζαχλωρού – Κάτω Ζαχλωρού – Ρογοί – Κερπίνη – Λουσοί – Λευκά  - Σιγούνι.   
•    Την Τετάρτη 9-8-2017 και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ερύμανθου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Βαλμαντούρα – Ελληνικό – Λακκώματα – Καλούσι. 
•    Την Πέμπτη 10-8-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Τριπόταμα – Άγιος Βασίλειος – Πάος – Βεσίνι – Χόβολη – Πεύκο – Αμυγδαλιά – Σκοτάνι – Φίλια  - Λευκάσιο.
•    Την Παρασκευή 11-8-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αμπελόκηποι – Βελλά – Όαση – Εξοχή – Περιθώρι – Σελιάνα – Μοναστήρι – Αιγές.            
•    Το Σάββατο 12-8-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Τράπεζα  - Άνω Διακοπτό – Κερνίτσα – Μαμουσιά. 
•    Την Κυριακή 13-8-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Πλάτανος – Καλαμιά -  Πύργος – Βαλίμη – Αγία Βαρβάρα – Ζαρούχλα – Περιστέρα – Μεσορρούγι.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αιτωλίας


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, την ερχόμενη εβδομάδα (7-8-2017 έως 13-8-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 7-8-2017 και κατά τις ώρες 7:00 - 15:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κάτω Χωριό – Γραμμένη Οξυά.
•    Την Τρίτη 8-8-2017 και κατά τις ώρες 19:00 - 01:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αγγελόκαστρο - Σταμνά – Άγιος Ηλίας – Γουριά – Πεντάλοφος – Λεσίνι – Μάστρο – Κατοχή.
•    Την Τετάρτη 9-8-2017 και κατά τις ώρες 17:00 - 24:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Πόρος – Συκέα – Φαμήλα – Στράνωμα – Δορβιτσά – Ποκίστα – Μηλιά – Σίμος – Παλαιόπυργος.
•    Την Πέμπτη 10-8-2017 και κατά τις ώρες 9:00 - 15:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Φραγκουλέικα - Λυσιμάχεια - Κλεισορρεύματα – Ζευγαράκι – Παπαδάτες – Δαφνιάς – Μεσάριστα – Άνω Μακρινού. 
•    Την Παρασκευή 11-8-2017 και κατά τις ώρες 8:00 - 15:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Παλαιομάνινα – Στρογγυλοβούνι – Αγράμπελα – Πρόδρομος – Χρυσοβίτσα – Μαχαιράς – Μπαμπίνη – Σκουρτού.
•    Το Σάββατο 12-8-2017 και κατά τις ώρες 08:00 - 14:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αγγελόκαστρο - Σταμνά – Άγιος Ηλίας – Γουριά – Πεντάλοφος – Λεσίνι – Μάστρο – Κατοχή – Χρυσοβέργι.