«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη στο Αγρίνιο 52χρονος για ναρκωτικά

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περισσότερα από 170 γραμμάρια κάνναβης, σπόροι κάνναβης, δενδρύλλια και ναρκωτικά χάπια

Συνελήφθη, σήμερα (28-3-2016) το μεσημέρι, στο Καινούργιο Αγρινίου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 52 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή - καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα....
οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, αξιοποιώντας στοιχειά και πληροφορίες, ενήργησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 52χρονου στο Καινούργιο Αγρινίου, όπου μεταξύ άλλων βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

•    Εννέα συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 171,5 γραμμαρίων.
•    Εξακόσιους (600) σπόρους κάνναβης.
•    Σαράντα οκτώ φαρμακευτικά δισκία διαφόρων τύπων.
•    Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
•    Ένα κυνηγετικό μονόκαννο όπλο.

Επίσης στην αυλή του σπιτιού και συγκεκριμένα μέσα σε θερμοκήπιο οι αστυνομικοί βρήκαν και εκρίζωσαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 60 εκατοστών, που καλλιεργούσε ο 52χρονος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

***
Συνελήφθη 35χρονος για αθλητική βία στη Λεπενού Αγρινίου

Ο δράστης πέταξε κροτίδα πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα ενώ κατείχε και ένα καπνογόνο 

Συνελήφθη, χθες (27-3-2016) το απόγευμα, στη Λεπενού Αγρινίου, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 35 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα ο 35χρονος, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, έριξε στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου μια κροτίδα η οποία εξερράγη, ενώ στην κατοχή του είχε και ένα καπνογόνο το όποιο κατασχέθηκε.

Στη συνέχεια ο δράστης παρέδωσε στους αστυνομικούς και μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο (γκλοπ) την οποία κατείχε στην οικία του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.