«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στο Αγρίνιο για κλοπή σε βάρος ανηλίκου

Οι δράστες του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και το μπουφάν του

Συνελήφθησαν, χθες (19-3-2016) το βράδυ, στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο 19χρονοι και ένας 17χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ο πατέρας του 17χρονου για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα...
χθες το βράδυ σε πλατεία του Αγρινίου, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από 17χρονο ημεδαπό το μπουφάν του και ένα κινητό τηλέφωνο.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν του δράστες, ενώ βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν το μπουφάν και το κινητό τηλέφωνο, τα οποία απόδωσαν στον παθόντα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

***
Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός στο Αγρίνιο για κλοπή σε συνεργείο οχημάτων

Ο δράστης αφαίρεσε μπαταρίες φορτηγών αξίας (2.000) ευρώ

Συνελήφθη, χθες (19-3-2016) το απόγευμα, στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 33χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, ο δράστης χθες τα ξημερώματα, αφαίρεσε από τον προαύλιο χώρο συνεργείου οχημάτων, μπαταρίες από φορτηγά αυτοκίνητα συνολικής αξίας (2.000) ευρώ.

Από τις αστυνομικές έρευνες ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 33χρονου ως δράστη της κλοπής, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο και τη σύλληψη του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.