«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός στον Πύργο για διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν (130) γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Ο δράστης είχε προμηθεύσει 24χρονο ημεδαπό με μικροποσότητα ηρωίνης


Συνελήφθη, χθες (23-2-2016) το μεσημέρι, στον Πύργο Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 35χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για...
κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Για την ίδια υπόθεση, βαρύνεται με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών και ένας ακόμη 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος έχει συλληφθεί.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 35χρονου όπου βρήκαν και κατέσχεσαν:

•    (130) γραμμάρια κάνναβης,
•    μικροπόσοτητα ηρωίνης,
•    μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολλείματα κάνναβης,
•    μια ξύλινη πλάκα με εμφανή ίχνη ηρωίνης,
•    δυο τηλεκάρτες με εμφανή ίχνη ηρωίνης.

Κατά την έρευνα, στην οικία βρίσκονταν και ο 24χρονος, στην κατοχή του οποίου οι αστυνομικοί βρήκαν μικροπόσοτητα ηρωίνης και την κατέσχεσαν, ενώ σε σωματική έρευνα που ενήργησαν στον 35χρονο βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσιγαριλίκι( μίγμα καπνού και κάνναβης) και το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, προέκυψε ότι ο 24χρονος είχε προμηθευτεί την ηρωίνη λίγο πριν συλληφθεί, από τον 35χρονο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.


***
Σύλληψη ανηλίκου δραπέτη στην Πάτρα

Συνελήφθη σήμερα (24-2-2016) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 14χρονος ημεδαπός, ο οποίος την 14-05-2015 είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.