«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Βρέθηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους στην Κατοχή οι δύο αγνοούμενοι

Βρέθηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους στην Κατοχή Αιτωλ/νίας οι δύο αγνοούμενοι, η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Εντοπίστηκε πριν λίγη ώρα σε αυλάκι στην Κατοχή Αιτωλ/νίας, το αυτοκίνητο των δύο ημεδαπών ανδρών, που είχαν εξαφανιστεί τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς από την περιοχή Αιτωλικού.
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν οι σοροί δύο ανδρών που ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική υπηρεσία.»
Νεώτερη Ενημέρωση από την Αστυνομία:
Οι δύο ημεδαποί άνδρες που είχαν εξαφανισθεί τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο Αιτωλικό βρέθηκαν νεκροί σήμερα το πρωί
Για την ανεύρεση τους πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση υπό την εποπτεία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ακαρνανίας και Αχαΐας,, προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος και εθελοντικών ομάδων διάσωσης
Επιπλέον συνέδραμαν στην επιχείρηση αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας
Ολοκληρώθηκε, σήμερα (4-1-2016) το πρωί, η συντονισμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 35 και 40 ετών, οι οποίοι είχαν εξαφανισθεί τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, από τη περιοχή του Αιτωλικού.
Ειδικότερα, εντοπίστηκε στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού - Αστακού, στο ύψος της Κατοχής, σε αυλάκι βάθους έξι μέτρων που περιείχε νερό ύψους τουλάχιστον δύο μέτρων και ήταν καλυμμένο από βλάστηση (καλαμιές κ.λ.π. ) το αυτοκίνητο του 35χρονου, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και ανατραπεί. Στη συνέχεια άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου απεγκλώβισαν από το αυτοκίνητο και ανέσυραν τις σορούς των δύο ανδρών.
Σημειώνεται ότι, για τους δύο άνδρες είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 18.00 ώρα της 01-01-2016, στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού, από συγγενικά τους πρόσωπα, καθώς είχαν αναχωρήσει από τις οικίες τους στις 31-12-2015 αργά το βράδυ και έκτοτε δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί τους.
Για τον εντοπισμό των δύο ανδρών οργανώθηκε άμεσα συντονισμένη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ακαρνανίας και Αχαΐας, προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος, της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. Πατρών, εθελοντικών ομάδων διάσωσης και αστυνομικών της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, υπό την εποπτεία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού, το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου των δύο ανδρών.

Περισσότερα ΕΔΩ:

Εκτακτο! Βρέθηκε το αυτοκίνητο των δύο αγνοουμένων νέων στο Μεσολόγγι

 

Νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν οι δυο άντρες στο Μεσολόγγι

 

Φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκαν νεκροί οι δύο νέοι στην Κατοχή