«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Σύσκεψη ΠΑΜΕ- ΠΑΣΥ – ΠΑΣΕΒΕ στο Αγρίνιο

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Ε.Κ. Αγρινίου την Τρίτη 12 Αυγούστου και ώρα 8 μ.μ. των συσπειρώσεων ΠΑΜΕ- ΠΑΣΥ – ΠΑΣΕΒΕ  έγινε συζήτηση για τη συνεχιζόμενη  από κοινού επίθεση  κυβέρνησης – Ε.Ε.- κεφαλαίου που δέχονται η εργατική τάξη , η μικρομεσαία αγροτιά  και οι μικροΕΒΕ , με τελευταίο χτύπημα τη συνεχιζόμενη πολιτική της φοροεπιδρομής με τον ΕΝΦΙΑ .

ΟΙ όποιες απόψεις  που εκφράστηκαν από το υπουργείο περί σφαλμάτων – διαστρεβλώσεων και ότι θα γίνουν διορθώσεις δεν αλλοιώνουν τον χαρακτήρα της επίθεσης . Οι φόροι θα παραμείνουν και τα λαϊκά νοικοκυριά θα βρεθούν ακόμη σε πιο δυσμενή θέση λόγω της αντεργατικής – αντιλαϊκής πολιτικής.
Καλούμε....
τους εργαζόμενους , τους άνεργους , τους μικροαγρότες, τους μικροΕΒΕ, τη νεολαία  να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους , να συσπειρωθούν στα ταξικά σωματεία , στους συλλόγους, στις λαϊκές επιτροπές, να δυναμώσουμε παραπέρα  τη λαϊκή συμμαχία για να μπορέσουμε να βάλλουμε φρένο στην πολιτική του καπιταλιστικού συστήματος  , όπως εκφράζεται από κυβέρνηση  - Ε.Ε- κεφάλαιο.
Σας καλούμε όλους και όλες την Πέμπτη 21 Αυγούστου και ώρα 10 π.μ. στην παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ.Ο.Υ. Αγρινίου για να απαιτήσουμε :
ü     Κατάργηση κάθε είδους χαρατσιών.
ü     Καμιά αποδοχή σε κανένα φόρο από τις λαϊκές οικογένειες.
ü     Πλήρη απαλλαγή πρώτης και δεύτερης κατοικίας  που καλύπτουν λαϊκές ανάγκες.
ü     Να μη φορολογηθεί η αγροτική γη  των λαϊκών νοικοκυριών.
ü     Να μην περάσει το μέτρο για τον έλεγχο στα σπίτια των ελεύθερων επαγγελματιών .
ü     Να φορολογηθεί η μεγάλη ακίνητη περιουσία.
Αγρίνιο 12/08/2014

ΠΑΜΕ- ΠΑΣΥ- ΠΑΣΕΒΕ